Notícia

La nevada ja permet obrir Tavascan

Les intenses nevades de les últimes hores possibiliten l’obertura per primer cop aquesta temporada

Imatge d'avui. La nevada ja permet obrir Tavascan
Imatge d'avui. La nevada ja permet obrir Tavascan Autor/a: Tavascan
La nevada de les darreres hores porta bones notícies per a Tavascan, i és que el gruix acumulat fins ara ja que li permetrà obrir pistes de nòrdic i d'alpí per primer cop en la present temporada. La cota baixa, que a inici d’aquesta setmana no tenia neu, ara mateix ja acumula més de 30 cm. A més, les previsions apunten que seguirà nevant i això farà que aquests gruixos augmentin.
D’aquesta manera, els circuits de nòrdic obriran ja aquest dimecres, 16 de gener, i les pistes d’alpí ho faran aquest divendres, 20 de gener. 

Cal recordar, que Tavascan es troba en una situació molt delicada aquesta temporada 2022-2023 a causa de la manca de neu durant el pont de la Puríssima i Nadal i la impossibilitat econòmica de comptar amb més canons de neu per poder assegurar uns mínims i obrir l’Estació a la pràctica esportiva. 

Tavascan és l'única estació d'esquí alpí de gestió municipal, on el pressupost per a l'estació, surt del pressupost anual de l'Ajuntament de Lladorre. Això fa que sigui “impossible invertir en neu produïda”, així com optar a les subvencions que la Generalitat dona a les estacions privades per a aquesta finalitat, fet que la deixa en una situació molt complicada l’Estació quan no neva.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny