Notícia

La nevada vesteix Masella de ple hivern

La previsió per aquest cap de setmana és d’obrir 56 km esquiables

Masella,professor alumne,180123
Imatge d'avui a Masella Autor/a: Masella
Paisatge plenament hivernal avui a Masella gràcies a les últimes nevades que hi han acumulat més de 30 cm de neu nova durant les últimes 24-48 hores, especialment a les cotes mitjanes i altes. La neu nova i els treballs de producció de neu permeten condicionar més pistes i km esquiables oberts de cara al cap de setmana. I tot plegat amb una qualitat de la neu excel·lent, que es veu afavorida per les baixes temperatures i l’ambient sec que la manté en condicions de pols. Entre les pistes que s’obriran pel cap de setmana hi haurà la de Dues Estacions, que permet l’enllaç entre Masella i La Molina.

Ara com ara, a Masella tenen obert el 100% del desnivell esquiable, amb 935 m de desnivell, amb una baixada continua des del cim de la Tosa-2535 m fins al Pla de Masella-1600 m. La previsió per aquest cap de setmana és d’obrir 56 km esquiables, amb gruixos de 40 a 75 cm de neu pols i 14 remuntadors oberts, entre els quals tots els telecadires del domini.

Una bona predicció per al proper cap de setmana

Per aquest dissabte i diumenge des de Masella es confia a oferir un cap de setmana de condicions excel·lents, amb neu nova, paisatge hivernal i, sobretot, una meteorologia que segons les previsions serà solejada i d'ambient fred i sec. En resum, condicions òptimes per una bona conservació de la qualitat de la neu a pistes. L’oferta de dia es veurà complementada per l’Esquí Nocturn, amb el domini esquiable de nit obert aquest dissabte (18 a 20.30 h).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny