Notícia

La Molina i Masella arriben al cap de setmana ratllant els 100 km

Tot el dominni obert en la seva màxima amplada: de Coma Oriola als Alabaus

Masella,pla de masella,190123
La Molina i Masella arriben al cap de setmana ratllant els 100 km Autor/a: Masella
La Molina + Masella ofereixen gairebé un centenar de km esquiables per aquest cap de setmana del 21 i 22 de gener. El domini esquiable estarà obert des del sector més oriental (els Alabaus) fins el més occidental (Coma Oriola), amb un paisatge totalment hivernal després de les darreres nevades. Les dues estacions ofereixen un ampli ventall d’activitats complementàries.


la-molina-torrent-negre-091221-ist

Les estacions de La Molina i deMasella, que formen el domini esquiable conjunt d’Alp 2500 amb 145 km, sumen gairebé un centenar de km esquiables (94 km) oberts per aquest cap de setmana del 21 i 22 de gener. El domini esquiable, després de les nevades que han acumulat més de 30 cm al cim de la muntanya de la Tosa (2.535 m), presenta un paisatge plenament hivernal i permet esquiar ininterrompudament des del sector dels Alabaus fins al de Coma Oriola. Cal destacar que les dues estacions ofereixen un ampli ventall d’activitats complementàries.

Així doncs, per a aquesta segona quinzena de gener, marcada per les nevades i el fred òptim per la producció de neu, ja es podrà oferir l'àrea esquiable de La Molina + Masella amb tota la seva esplendor després de les darreres nevades, que han tenyit de blanc la Cerdanya.

Masella-neu%20polsImatge d'aquesta setmana a Maella (Foto: Masella).

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de gener, Alp 2500 obre amb les següents condicions:

-Remuntadors oberts: 26
-Pistes obertes: 81
-km esquiables oberts: 94 km
-Desnivell: 100% del desnivell esquiable obert, amb 937 m de desnivell des del punt més alt del domini (Niu de l’Àliga-2537 m) fins al punt més baix (Pla de Masella-1600 m).

Amb l’obertura de gairebé 100 km, La Molina + Masella és el domini esquiable més a prop de Barcelona que ofereix més número de km esquiables. Serà el primer cap de setmana de la present temporada en el qual es podrà esquiar ininterrompudament des del sector més oriental de La Molina (sector dels Alabaus, a La Molina) fins al més occidental de Masella (sector de Coma Oriola a Masella).

Activitats complementàries

Les dues estacions, que sumen actualment 81 pistes obertes, tenen una oferta molt variada d’activitats que a la vegada es complementen.

D’una banda, Masella ofereix l’Esquí Nocturn, una activitat diferencial de l’estació que es complementa amb sopars, amb gastronomia de muntanya a base dels típics plats de la Cerdanya (trinxat, brases, etc.) i de països alpins (Raclettes, fondues, tartiflettes, etc.).

I, de l’altra, La Molina ofereix passeigs amb el Telecabina Cadí-Moixeró, que porta al capdamunt de Tosa, per tal que els no esquiadors també puguin gaudir de les excel·lents vistes des del cim més alt del domini esquiable. I, també, ofereix circuits de raquetes de neu per gaudir dels boscos nevats.

alabaus-la-molina-circuit-crossEls Alabaus de La Molina en una imatge d'arxiu (Foto: DDLN).

Dues estacions, un gran domini

La Molina i Masella formen el domini esquiable conjunt que té un total de 145 km de pistes. Ambdues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú per esquiar indistintament a les dues estacions. El sector comú a on conflueixen La Molina i Masella és conegut com a sector Alp2500. L’enllaç físic entre les estacions és a través del telecabina Cadí-Moixeró, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express (a cota mitjana) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella.

L’enllaç entre els dos dominis és pel sector de Dues Estacions esquiant, d’una banda, fins a La Molina per la pista Olímpica i, de l’altra, esquiant cap a Masella per la pista de La Corda que porta cap als sectors de La Pia i La Pleta, respectivament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny