Notícia

En marxa el Bus Blanc per pujar a Sant Joan de l'Erm

Connecta la Seu d'Urgell amb l'estació d'esquí nòrdic i fa parades a Montferrer, Aravell, Castellbò i Sant Andreu

SantJoandel\'Erm,Pirineu de Lleida, fons, refugi
En marxa el Bus Blanc per pujar a Sant Joan de l'Erm
Ja està en marxa el Bus Blanc fins a Sant Joan de l'Erm. El servei del bus serà operatiu fins al final de la temporada d'esquí tots els diumenges.


Fins al final de la temporada d'esquí està operatiu el Bus Blanc de l'Alt Urgell, que connecta la Seu d'Urgell amb l'estació d'esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm. El servei funciona tots els diumenges

La sortida és a les 8.30 h del matí de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell i fa parades a Montferrer (la Trobada), Aravell, Castellbò i Sant Andreu. De tornada, surt de Sant Joan de l’Erm a les 14.30, para a les mateixes poblacions i finalitza el seu recorregut a l’estació d’autobusos de la Seu. La tarifa és de 1,60 € IVA inclòs per trajecte i persona. Es tracta d’un servei de transport a la demanda, de manera que els usuaris han de trucar prèviament al telèfon 699 913 569 / 699 913 575 per efectuar la reserva.

Si t’ha agradat llegir l’article En marxa el Bus Blanc per pujar a Sant Joan de l'Erm, també et pot interessar la lectura El bus blanc de la Cerdanya, una opció econòmica i pràctica per pujar a pistes.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny