Notícia

Acció per iniciar en el surf de neu a joves tutelats

Aquest diumenge a La Molina de la mà d'Help Snowboards

La_Molina,snowboard,torrent_negre
Acció per iniciar en el surf de neu a joves tutelats. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El pròxim diumenge HELP Snowboards organitza una acció social per tal que joves provinents de centres d'acollida per a menors no acompanyats coneguin la neu.


El diumenge 12 de febrer cinc joves que viuen en pisos tutelats i provenen de centres d'acollida per a menors no acompanyats tindran l'oportunitat de conèixer la neu per primera vegada i provar l'snowboard. La iniciativa prové de la marca barcelonina de taules de surf de neu HELP Snowboards, que uneix forces amb l'escola d'esquí Snow & Go per tal de poder tirar endavant aquesta acció social.


la-molina-costa-rasa-snowboard-20211209


Fent xarxa a través de l’esport

Els cinc joves que faran aquesta activitat formen part de l'entitat social Enforma Inspira, un club de running per a joves en risc d'exclusió social fundat per ShahidAshraf. Arribat del Pakistán ara fa més de 15 anys, el Shahid va veure en primera persona com el fet de córrer per la muntanya i fer esport era una eina clau per ampliar els seus cercles socials, forjar noves amistats i generar hàbits saludables que trencaven amb la seva rutina a la ciutat.

Va ser per aquest motiu que va voler recrear la seva experiència amb altres joves que arribaven a Barcelona en condicions similars a la seva i ara, gràcies a aquesta iniciativa, cinc dels membres del grup tindran l'oportunitat de provar un esport molt diferent del running que, a més a més, es desenvolupa en un entorn completament nou com és la neu.

El valor social a l’ADN de HELP

HELP Snowboards, per la seva part, fa d'aquesta manera un pas més en la seva missió social, que des del seu naixement desenvolupa en col·laboració amb Play & Train, una entitat que fomenta l'accés a l'esport de persones amb diversitat funcional.

L'objectiu de la marca és fer arribar l'snowboard a tothom, independentment del seu origen, condició social o capacitats. És per això que, després d'aquesta acció, esperen poder seguir contribuint al fet que les persones que mai han pogut accedir als esports de neu l’oportunitat de viure una jornada completa de snowboard.

Tot a punt per al gran dia


Així doncs, el diumenge 12 de febrer els cinc joves realitzaran dues classes de snowboard a l'estació de La Molina amb un professor de l'escola Snow & Go. La primera serà de 10 h a 12 h i la segona de 13 h a 15 h. Tot el material, tant la roba com les taules de surf de neu, les posarà HELP Snowboards, i també els hi facilitarà el transport fins a l’estació. A més a més, dos membres de la marca estaran present durant tota la jornada per tal d'acompanyar els cinc joves i ajudar-los amb tot el que necessitin.

D’aquesta manera, esperen generar un impacte positiu sobre la vida dels cinc membres del projecte Enforma Inspira, que s’enduran a casa una vivència única que podrà servir de referent i motivació per a moltes altres persones que es troben en una situació similar a la seva.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny