Notícia

Beret acull la mítica Amics de Montgarri

La cursa, que actualment forma part de la Audi quattro Cup, ha complert enguany els 25 anys

Beret acull la mítica Amics de Montgarri
Beret acull la mítica Amics de Montgarri Autor/a: FotoTur
Aquest dissabte passat, 11 de febrer, es va disputar la segona prova d'Audi quattro Cup a Baqueira Beret amb el Trofeu Amics de Montgarri. L'estació aranesa va acollir més de 300 participants de les categories U12 i U10 en una de les jornades més importants del circuit. May Peus, president de la RFEDI va atorgar a Cristóbal Calzado, president del CAEI la placa commemorativa del 25è aniversari del Trofeu Amics de Montgarri.


Més de 300 esquiadors de les categories d'esquí alpí U10/12 van participar aquest dissabte 11 de febrer a la segona prova del circuit Audi quattro Cup amb el mític Trofeu Amics de Montgarri, on es va lliurar la placa commemorativa del seu 25è aniversari i en què es van reunir els futurs professionals de l'esquí alpí a escala estatal.

La competició, organitzada pel Club Aranès d'Espòrts d'Iuèrn (CAEI), la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI), es va disputar en modalitat de gegant a una màniga a la categoria U10 ia dues mànigues a la U12. Els participants es van esforçar al màxim per aconseguir uns resultats impecables i aconseguir despuntar davant de la resta, en una ocasió única que té com a objectiu impulsar la pràctica de lʻesquí base i el desenvolupament de lʻesport local.

En el lliurament de premis, que van tenir lloc al Village després de la cursa, es van fer entrega de les medalles als 5 esquiadors i esquiadores U10/12 millor classificats a les seves respectives categories. A més, May Peus, el president de la RFEDI va ser l'encarregat d'atorgar a Cristòfor Calçat, president del CAEI la placa commemorativa del 25è aniversari del Trofeu Amics de Montgarri.

Resultats oficials del Trofeu XXX - Audi quattro Cup 2023

Després d'una gran carrera a la categoria femenina U10, Alejandra Carrasco va ser la guanyadora, amb un temps total de 50.50 segons. En segona posició, Wanda Galera, amb una marca total de 57,32 segons. Finalment, Patricia Núñez va ocupar el tercer lloc i va completar la carrera amb 58.21 segons.

A U10 masculí, el vencedor d'aquesta segona cursa del circuit Audi quattro Cup 2023 va ser Ángel Valero amb un temps de 50.64 segons. En segona posició, Carlos Rodríguez amb 51,21 segons i ha tancat el podi Agustín Martín amb 52,62 segons.

A la categoria U12 femení, esquiadores d'entre 11 i 12 anys, el millor temps de la carrera ho va fer Inés Fernández amb 1:35.64 minuts en el total de les dues mànegues. Ho va completar Lídia González-Baquero, amb 1:36.19 i Martina Torras amb 1:37.53.

A U12 masculí, va resultar vencedor Marçal Vilanova, amb un temps d'1:35.55 minuts al total de les dues mànegues, seguit de Carlos Núñez amb 1:36.51 i Nil Carmaniu amb 1:36.77 segons.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny