Notícia

Carta oberta de Joan Masferrer, director d'ELDORADO FREERIDE

Amb motiu del 25è aniversari de l'organització de l'esdeveniment freeride

ElDorado Freeride Junior,boi taull
Carta oberta de Joan Masferrer, director d'ELDORADO FREERIDE Autor/a: boi, taull, ElDorado Freeride Junior
El Dorado Freeride va néixer el 1998 a la Vall de Núria. Va ser la primera competició de freeride amb esquí i surf de neu del Pirineu. Després d'anys d'esforç i gràcies a la feina feta, el Freeride World Tour també es va fixar en el Pirineu i van organitzar, colze a colze amb ElDorado i l'estació d'Arcalís, la primera competició amb segell FWT al Pirineu.


Carta oberta de Joan Masferrer, impulsor, fundador i organitzador d'ELDORADO FREERIDE. Una cronologia des dels seus inicis en la seva primera edició a la Vall de Núria i fins a l'actualitat, amb seu operativa a Tavascan estació d'alta muntanya, que ha esdevingut una organització que centra els seus objectius en la formació freeride, el coneixement de l’alta muntanya i la contínua promoció de la pràctica del freeride entre els joves.

Vint-i-cinc es diuen i s'escriuen de pressa, i segurament la "carta oberta" d'en Joan Masferrer és del tot insuficient per recollir i reflectir correctament el què ha suposat i suposa. Però en temps de presses i d'imatge, el resum no podia ser més encertat. Felicitats Joan, i ben aviat ens veiem per a l'entrevista. Atents lectors!

Llegiu la carta oberta en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny