Notícia

Torna l'Snow Club Gourmet de Grandvalira

Dos palillos d’Albert Raurich delecta en el retorn de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira

Snow Club Gourmet,Albert Raurich,Dos Palillos
Dos palillos d’Albert Raurich delecta en el retorn de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira Autor/a: GV Resorts
Dos palillos d’Albert Raurich delecta en el retorn de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira. El restaurant amb estrella Michelin que dirigeix un dels hereus d’elBulli ofereix a més de 2.000 m d’altitud un complet tast de les seves innovadores creacions d’alta cuina de fusió asiàtica.

 

snow-club-gourmet-albert-raurich-dos-palillos-55

Fins a arribar a la seva cinquena edició, l’Snow Club Gourmet de Grandvalira ha incorporat a les seves selectes experiències sabors mediterranis, tocs de la Catalunya interior, tastets del País Basc i Galícia, i fins i tot ha viatjat fins a la regió italiana del Piamont. Després del parèntesi causat per la pandèmia, dissabte van tornar a arrencar les trobades gastronòmiques a més de 2.000 metres d’altitud. I ho van fer per la porta gran, al restaurant Jean León de Soldeu, i amb l’essència de la cuina innovadora i de fusió asiàtica del Dos Palillos, distingit amb una estrella Michelin.

Albert Raurich, xef al capdavant de l’aclamat local de Barcelona, cap de cuina d’elBulli en el seu dia, va fascinar els 40 privilegiats comensals amb 16 de les seves creacions. Algunes com el narezushi de llobarro fermentat o la rosa de llobarro fresc sambal matah transportaven als orígens del sushi. Altres amb una marcada fusió com les cocotxes al pil pil japonès de soja envellida, o la carxofa en tempura de Tudela amb cafè i llimona van ser de les propostes més aplaudides. Com també sorprenents van ser la costella de Cal Rovira a la cantonesa i el Mochi de tòfona melanosporum. Tot plegat amb un maridatge d’excepció de la mà dels vins Corpinnat de Torelló. Paco de la Rosa, propietari de la firma del Penedès va aprofitar l’ocasió per presentar l’edició especial del vi espumós de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí que tindran lloc el pròxim mes de març als sectors de Soldeu El Tarter.

snow-club-gourmet-albert-raurich-dos-palillos-41

Raurich, un dels hereus del moviment generat al restaurant de la cala Montjoi se suma als grans noms de l’alta cuina que han passat pels fogons de l’Snow Club Gourmet de Grandvalira com ara Fina Puigdevall (Les Cols **), Oriol Castro (Disfrutar Barcelona **), Fran López (Villa Retiro, Xerta *), Giuseppe Iannoti (Krèsios **), Juan Antonio Medina (A’ Barra *), Rafa Peña (Gresca), David Rustarazo (Nairod), entre altres. És l’aposta de l’equip de restauració de l’estació, capitanejat per l’artífex del projecte, Àlex Orúe, que ha explicat que "portar les marques de qualitat i el talent dels xefs més reconeguts i fer una immersió en les tendències del moment és el camí a l’excel·lència en el que ens focalitzem, no només pels socis i amics de l’Snow Club Gourmet, sinó també de cara els nostres clients”.

Abans del parèntesi de la pandèmia

L’última jornada de l’Snow Club Gourmet va tenir lloc el març del 2020, just abans del confinament a causa de la crisi sanitària. La màxima expressió de la creativitat gastronòmica es va concentrar a la cuina de La Cabana de Soldeu amb la visita de l’equip de Disfrutar Barcelona, guardonat amb dues estrelles Michelin i reconegut com a 3r millor restaurant del món a la llista The World’s 50 Best Restaurants que elaboren més de 1.000 experts. Oriol Castro, un dels pilars del projecte barceloní, va oferir una successió de sorprenents i memorables tastets en un ‘show cooking’ i un segon torn servit a taula.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 






giny













Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny