Notícia

La Molina va acollir la 25a edició del Pista Pista!

Dissabte 18 de febrer a l'estadi FIS Solell

El 25è Pista Pista es va celebrar dissabte 18 de febrer a l'estadi FIS Solell
El 25è Pista Pista es va celebrar dissabte 18 de febrer a l'estadi FIS Solell
La Molina va acollir la 25a edició del Trofeu Pista Pista!, que forma part del Audi quattro Cup. El dissabte 18 de febrer es va disputar la 3a prova d'Audi quattro Cup 2023. Una competició d´esquí base organitzada per La Molina Club d´Esports (LMCE) i la Federació Catalana d´Esports d´Hivern (FCEH).


El dissabte 18 de febrer va tenir lloc la 3a competició Audi quattro Cup a La Molina, la competició de les categories U10/U12 que té com a finalitat impulsar la pràctica de l'esquí base, donar veu als organitzadors locals i incentivar l'esport a la zona.

Més de 180 esquiadors van participar en aquesta cita anual al Pirineu Català, organitzada per La Molina Club d’Esports i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH). En aquesta tercera prova del circuit, va ser l'estació gironina la que va rebre els millors esquiadors d'entre 8 i 12 anys a nivell nacional al tradicional Trofeu Pista Pista!, que van competir en modalitat de gegant a dues mànegues.

A més, els corredors, familiars i assistents a l'estació, van poder gaudir del Village on es van dur a terme diferents activitats, totes basades en els valors Audi; innovació, sostenibilitat i tecnologia. Des d'un simulador de conducció o una Zona Kids, fins a una plataforma 360 º o una activitat de construccions amb materials reciclats. A més, es va habilitar un Test Drive amb cotxes de la marca perquè els més adults gaudissin de la conducció dels vehicles d'Audi.

Resultats oficials del Trofeu Pista! Pista! – Audi quattro Cup 2023

Carla Molist va ser guanyadora a la categoria U10 femení, aconseguint un temps de 1:24.54 en el total de les dues mànigues. Laura Arnau va quedar en segona posició, amb una marca total de 1.26.56, i va completar el podi Gina Ballús que va acabar la segona mànega en 1.28.08.

A U10 masculí la victòria se la va emportar Lucas Paituvi, amb un temps de 1:26.16. En segona posició, Ernest de Daniel Verdaguer, amb una marca de 1.26.23. I Nico Martí va aconseguir la tercera posició amb un temps de 1.26.84.

A U12 femení, Noa Armengol va aconseguir la primera posició després de completar una marca d'1:14.47 en el total de les dues mànegues. Martina Torras es va emportar la segona posició amb un temps total de 1.15.64, i en tercera posició, Alèxia Giménez amb un crono de 1.19.35.

Pol Arroniz es va emportar la victòria a la categoria d'U12 masculí, amb una marca d'1:13.37 al total de les dues mànegues. La segona posició la va aconseguir Alberto Puente, amb un temps de 1.13.62. Va completar el podi Marçal Vilanova, amb 1.14.21 en total.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny