Notícia

Formigueres celebra els 50 anys amb un sorteig de 50 anys d'esquí

El valor estimat del sorteig és de 27.500 €

Formigueres celebra els 50 anys amb un sorteig de 50 anys d'esquí
Formigueres celebra els 50 anys amb un sorteig de 50 anys d'esquí
L'estació d'esquí de Formigueres celebra el proper dijous 2 de març el seu cinquantè aniversari amb un concurs únic: la possibilitat de guanyar 50 anys d'esquí a les estacions Trio-Pyrénées, és a dir, Formigueres, Porté-Puymorens i Cambre d'Aze.Festa gran a Formigueres el proper 2 de març. Tal com va anunciar en exclusiva el Diaridelaneu fa uns dies en aquest vídeo, el grup Trio-Pyrénées en prepara una de grossa el proper 2 de març. En el marc de la festa del 50 aniversari de l'estació, per al dijous dia 2 es prepara una festa que tindrà el seu moment més especial a la nit.

La jornada començarà a les 14 h amb festa infantil, un mercat artesanal i la música de la banda Bande de Limos. A les 17 h, s'oferirà vi calent i xocolata a la tassa a les pistes, a càrrec de DJ Mag3nta. A les 20 h, hora de la retrospectiva “50 anys d'esquí” a les pistes, focs artificials, sopar i vetllada al restaurant Calmazeille.

Un sorteig valorat en 27.500 euros

El punt fort de la festa a Formiguères és el fet que s'ofereix a cadascun dels seus clients la possibilitat de guanyar 50 anys d'esquí, amb un valor estimat de 27.500 €. Un forfet de temporada per 50 anys a les estacions TRIO Pyrénées (Porté-Puymorens, Formiguères i Cambre d'Aze). Per participar-hi, cal haver comprat prèviament un forfet de dia o de temporada i, tot seguit, registrar-se mitjançant un formulari en el qual s'hi hauran de facilitar les dades de contacte i el número del forfet. L'afortunat serà contactat durant la festa d'aniversari el 2 de març.

Condicions:
 
Per celebrar el 50è aniversari de l'estació Formiguères, TRIO Pirineus us proposa 50 anys d'esquí (valor estimat 27.500€)!
 
1 •  Inscriu-re's a la nostra pàgina web a . https://www.trio-pyrenees.com/concours-50ans/
2 • Cal omplir el formulari amb les vostres dades i número de pack (del vostre forfet  de dia o del forfet de temporada) (el trobareu escrit al vostre suport de la targeta de recàrrega).
3 • Joc gratuït amb obligació de compra, caldrà complir totes les condicions per participar en el sorteig!
4 • El joc acaba el 28 de febrer a mitjanit,.

Per saber més de les condicions del concurs cliqueu aquí.
Per inscriure's en el concurs del 2 de març, cliqueu aquí.

affiche-jeu-50-ans-de-ski-copie-scaled

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny