Notícia

Esquí-test de LIKEN SKIS a Les Angles

Aquest diumenge 26 de febrer al Plató de Bigorre de Les Angles

OriolBaró,LikenSkis
Esquí-test de LIKEN SKIS a Les Angles Autor/a: ACN
El diumenge 26 de febrer, l'estació d'esquí de Les Angles acollirà un test d'esquís de la LIKEN SKIS, una de les poques marques que fabriquen esquís d'altes prestacions i artesanalment. Aquesta firma, originària del Pirineu, crea cada esquí de forma individual, per encàrrec, en un procés en què es cuida cada detall i es treballa per un producte d'alta qualitat perquè tingui un comportament excepcional.

ski-test-liken

On i quan?

La millor manera de conèixer què diferencia uns esquís artesans dels esquís convencionals és provant-los. Us hi animeu? Tindran la zona d'exposició i taller al Plató de Bigorre de Les Angles entre les 09.30 i les 14.30 h.

La marca creada per Oriol Baró ha estat guardonada recentment amb el Premi Nacional d'Artesania atorgat pel Govern estatal, en la categoria d'emprenedoria i el premi Emprèn 2021 de la Generalitat de Catalunya. El reconeixement distingeix actors rellevants de l'artesania estatal que amb la seva feina fan del sector un motor d'economia, ocupació i innovació. Oriol ha aconseguit el guardó per la tasca que desenvolupa al seu taller de la Pobla de Lillet, on elabora esquís des de zero, a mida de l'usuari i en un tracte directe amb ell sense intermediaris. Ell mateix serà present al test i els qui assisteixin al test tindran ocasió de preguntar-li les seves inquietuds en el procés de disseny i fabricació d'un esquí.

Material per al test

Al test del diumenge, hi haurà un assortiment de diferents esquís del catàleg de la marca, en totes les seves gammes: pista, all-mountain i freeride. Dels esquís de pista/alpí, estarà disponible el model de SL: l'Orhi 72 (en dues talles: 155 cm i 162 cm) i el model polivalent: l'Anie 74 (també en 2 talles: 170 i 177 cm). Dels esquís all-mountain, disposarem del model Carlit 88 a 172 cm i 179 cm. Finalment, també una petita mostra dels 2 models de freeride: Astazu 98 i Balaitús 108. Com a novetat a darrera hora hi haurà un model esquí polivalent, una novetat que s'incorporarà al catàleg de la temporada 23/24.

oriol-baro-liken-skis-masella
Oriol Baró, màxim responsable de Liken Skis (Foto: Diaridelaneu).

Si t'ha agradat llegir Esquí-test de LIKEN SKIS a Les Angles també et pot interessar la lectura Testegem els esquís de Liken Skis.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny