Notícia

Sis estacions amb forfet a menys de 30 euros

Les tarifes dels forfets corresponen al preu d’un dia per a un adult

Estacions amb el forfet a menys de 30 euros
Estacions amb el forfet a menys de 30 euros Autor/a: DDLN
Sovint escoltem o llegim que "esquiar és car". La roba, el material, els complements, el vehicle, els equipaments que cal portar, assegurança, allotjament o desplaçament i... el forfet. Però amb una bona planificació esquiar no resultar tant car com ens pensem. Avui us expliquem com esquiar un dissabte o un diumenge amb forfet de dia complet amb bones instal·lacions, amb pistes trepitjades i, a més, fer-ho amb un forfet a menys de 30 euros.Avui us explicarem quines són les sis estacions pròximes al Pirineu català i on podem gaudir d’una jornada a la neu amb un forfet per menys de 30 euros. Les tarifes que esmentarem es basen en el preu d’adult d’un dia. Comencem!

A la sisena posició tenim l’estació Luchon-Superbagnères. El preu del forfet és de 29 euros, que és una magnífica opció tenint en compte que és una estació molt moderna, que té 29 km de pistes i es troba a prop de la Vall d’Aran. Desavantatges? Els accessos estan limitats, acostuma a haver-hi molta gent i està oberta parcialment.

L’estació de Le Mourtis ocupa la cinquena posició. El forfet té un cost de 26,50 euros i compta amb 23 km de pistes, un entorn de postal i està només una hora de la Vall d’Aran, però els remuntadors són lents.

Passem a la número 4, on tenim l’estació d’Ascou Pailhères. El preu del forfet és de 25 euros i es tracta d’una estació amb una carretera d’accés molt bonica, és molt variada, i està poc concorreguda i a prop de la Cerdanya. Per contra, els remuntadors són vells.

ascou-ascou-pailheres-panoramica-foto-ivan-sanzAscou Palhieres en una imatge d'arxiu (Foto: IST).

Entrem al top 3. Aquí trobem l’estació de Mijanès-Donezan, on el preu del forfet és de 22,50 euros. Aquesta estació francesa, a l'Arieja i al límit amb el Capcir, és poc coneguda encara que també està a prop de la Cerdanya, té un ambient familiar i hi ha poca afluència de gent. L’únic inconvenient que hi trobem és que l’accés és complicat.

Número 2. Aquesta posició l’ocupa l’estació de La Quillane. El forfet també té un cost de 22,5 euros i es tracta d’una estació molt adequada per debutants. A més a més, els caps de setmana està oberta fins a les vuit del vespre i compta amb un Banger Park, una estructura inflable que permet que els amants del freestyle puguin saltar fins a 15 metres d’alçada. Com a punt negatiu, l’estació només té 2,5 km de pistes.

I a la primera posició tenim... L’estació de Tavascan. Pagant un preu de 22 euros, podem entrar a una estació molt polivalent, on es poden practicar l’esquí nòrdic i alpí a la qual es respira un ambient molt esportiu i muntanyenc. Per contra, té pocs quilòmetres de pistes.

Esperem que amb aquest article us animeu a visitar aquestes estacions abans que acabi la temporada de neu.

El nostre vídeo-resum en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny