Notícia

Un molt bon cap de setmana a Masella

El darrer cap de setmana de febrer s'acomiada amb condicions de ple hivern

Un molt bon cap de setmana a Masella
Un molt bon cap de setmana a Masella Autor/a: Masella
Les nevades del passat dijous, divendres i dissabte, amb una cota de neu que va baixar progressivament de 1800 m fins al fons de la vall, i el fred hivernal han permès que "els esquiadors hagin gaudit d’un excel·lent cap de setmana", segons informen avui des de Masella. A més, segons les previsions del temps, també s'anuncia que "tenim unes perspectives d’inici del març immillorables, en què el fred serà la tònica durant tota aquesta primera setmana d’aquest nou mes".

masella-la-tosa-jardi-alpi-el-serrat-panoramica-dron-260223


El cert és que el Pirineu ha viscut un cap de setmana amb neu de qualitat, gràcies a les baixes temperatures i l’ambient sec que la manté en qualitat pols. Des de l'estació també s'informa que "els esquiadors que dissabte al vespre van gaudit de l’esquí nocturn també ho van fer en condicions òptimes" i que el fet que es veiessin "sorpresos" per una nevada persistent, entre feble i moderada, va propiciar que la nit encara fos "més màgica".

Aquest cap de setmana s'ha pogut obrir al 100% el sector Isards-el Tub i, per tant, s'han obert al públic les pistes negres de la zona: Extrema, Tub i Fonda. Ara com ara Masella té obert el 100% del desnivell esquiable, amb 935 m de desnivell, amb una baixada continua des del cim de la Tosa-2535 m fins al Pla de Masella-1600 m. La previsió per aquesta setmana és obrir un total de 64 pistes que sumen 68 km esquiables, amb gruixos que van dels 45 als 85 cm de neu qualitat pols.

De cara al mes de març l’estació posarà a la venda l’abonament de primavera, que per 245 € es pot amortitzar en només 5 dies. Aquest abonament et permet esquiar durant cada dia que falten aquesta temporada. Per a majors de 75 anys o menys de 6 anys, l'abonament de Masella té un cost de 80 € i inclou el talonari de forfets de regal en altres estacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny