Notícia

Accions per a la preservació del planeta a La Molina

Una col·laboració entre FGC-Turisme, La Molina i Alpro

FGC-Turisme impulsa accions de conscienciació sobre la preservació i la cura del planeta a la Molina, de la mà d’Alpro
FGC-Turisme impulsa accions de conscienciació sobre la preservació i la cura del planeta a la Molina, de la mà d’Alpro Autor/a: ALPRO
FGC-Turisme impulsa accions de conscienciació sobre la preservació i la cura del planeta a la Molina, de la mà d’Alpro. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC-Turisme) i Alpro celebren el Dia de la Naturalesa per promoure accions més conscients, respectuoses i sostenibles amb la natura. Durant un mes, s’han repartit més de 5000 cafès amb beguda vegetal Alpro a l'estació de la Molina, contribuint així a reduir les emissions de CO2 de l’estació. Amb aquesta acció, l’estació i la marca pretenen conscienciar la comunitat d'esquiadors sobre com petits actes diaris tenen un impacte positiu i ajuden a preservar l'entorn natural.


Gaudir d'esports a l'aire lliure i de la natura que ens envolta és un privilegi que tenim l'obligació de conservar i preservar. Per això, amb motiu del Dia de la Naturalesa, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC-Turisme) i Alpro s’uneixen amb el compromís d'impulsar accions més conscients, respectuoses i sostenibles amb el medi ambient a les sis estacions públiques d'esquí i muntanya.

Amb l'objectiu de generar un impacte positiu i de promoure la sostenibilitat ambiental a través de la col·laboració dels esquiadors, com a primera acció la marca líder en alternatives vegetals ha celebrat l'Ski Break pel Planeta a la Molina on s'han ofert més de cinc mil cafès amb beguda vegetal als esquiadors, contribuint així a reduir les emissions de CO2 de l’estació. I és que consumint 200ml de beguda vegetal en comptes de llet de vaca redueixes en un 66% les emissions de CO2.

Així mateix, Alpro també col·laborarà amb altres accions liderades per FGC-Turisme, els "Clean Up Days" unes jornades de neteja i restauració de l’entorn natural de les estacions d'esquí al final de la temporada. A través d’aquestes accions i amb la col·laboració de voluntaris, es recullen els residus generats durant la temporada d’hivern y d’aquesta manera, minimitzar el impacte generat.

D'altra banda, amb l'arribada d'estiu, FGC-Turisme & Alpro recuperaran el concepte d'Un Break pel Planeta a l'estació de la Vall de Núria, un lloc emblemàtic on amants de la muntanya i famílies gaudeixen de l'icònica vall pirinenca situada al terme municipal de Queralbs, a la província catalana de Girona a 2000 metres d'altitud i al qual només es pot accedir a través del ferrocarril de cremallera o bé pels camins de muntanya.

La seva accessibilitat limitada i controlada fan de la Vall de Núria una de les estacions més sostenibles del món, estant a prop d'assolir l'objectiu de zero emissions. El 2022 la Vall de Núria va ser reconeguda com l'estació d'esquí més ecològica als Premis Ski The East Awards X.

“La sostenibilitat ambiental, eix fonamental de La Molina, és un repte social que només podem afrontar mitjançant la col·laboració de tota la societat. Per aquest motiu, des d'Alpro ens hem unit a FGC per col·laborar a impulsar petites accions que tinguin un impacte positiu al planeta ia la natura”, afirma Maria Rodeja, Brand Manager d'Alpro.
 
“La preservació dels espais naturals en els quals desenvolupem la nostre activitat es un dels nostres principals objectius. Sumar empreses al nostre grup que comparteixin aquest mateix objectiu ens permet unir esforços en un repte global com es gaudir del nostre entorn de forma conscient, respectuosa i sostenible”, confirma Xavier Perpinyà, director de La Molina.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny