Notícia

Head Rethink, el projecte de la marca austríaca per a reduir la seva empremta mediambiental

HEAD aposta per l'elaboració de productes d'alt rendiment sense deixar de banda la sostenibilitat.

Head Rethink, el projecte de la marca austríaca per a reduir la seva empremta mediambiental
Head Rethink, el projecte de la marca austríaca per a reduir la seva empremta mediambiental Autor/a: HEAD
L'empresa austríaca, líder en el sector del material per als esports d'hivern, té com a objectiu oferir l'equip esportiu de més rendiment tant a debutants com a professionals. A aquest objectiu, s'hi afegeix el propòsit de dissenyar els millors productes reduint l'empremta mediambiental. Per això, HEAD presenta la iniciativa HEAD RETHINK amb què pretén “pensar, repensar i finalment actuar” en tot procés de producció.

L'estratègia d'HEAD RETHINK replanteja la importància d'aturar-nos a reflexionar “QUÈ” fem i encara més important, “COM” ho fem, per aconseguir així que totes les accions o productes HEAD siguin tan sostenibles com sigui possible. El projecte consta de les següents iniciatives:

CoolEarth: El 2007 HEAD es va associar a l'organització mediambiental Cool Earth que té com a objectiu abordar la crisi climàtica salvaguardant la selva tropical de l'Amazones, un recurs invaluable.

Embalatges: HEAD ha reduït considerablement l'ús del plàstic a tots els seus embalatges, substituint-los per materials sostenibles com el paper reciclat.

Producció sostenible: l'energia principal de la fàbrica d'esquís HEAD, ubicada a la central de la companyia a Kennelbach (Àustria), procedeix d'una central hidroelèctrica del riu Bregenzer. A més, en aquesta mateixa localització des del 2022 es fa servir un nou i eficient sistema de gas natural per escalfar les premses d'esquí.

Nous productes: creació de nous productes d'alt rendiment i sostenible. Actualment, els marcs d'acer dels esquís contenen un 20% d'acer reciclat i un 70% de les làmines superiors són d'ECO-PA 11. Un altre exemple és la bossa KORE r-PET Backpack feta d'ampolles de plàstic r-PET completament reciclable.

R+D: inversió en investigació en nous materials i processos de producció de menor impacte mediambiental. Exemple d'això és la participació que va fer HEAD al projecte FiberEUse, en la creació d'un esquí model amb materials reutilitzats.

Coneix tots els detalls de la iniciativa HEAD RETHINK en aquest enllaç.

Si t'ha agradat llegir Head Rethink, el projecte de la marca austríaca per a reduir la seva empremta mediambiental, també et pot interessar llegir Com puc esdevenir un esquiador més sostenible?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny