Notícia

Un bon balanç de la temporada d'esquí nocturn a Masella

Més prestacions en els Abonaments "Feiners", "No dissabtes" i els de "Tarda"

Masella,esqui nocturn
Un bon balanç de la temporada d'esquí nocturn a Masella Autor/a: Masella
Masella fa un balanç positiu de la temporada d'esquí nocturn, que va finalitzar aquest dissabte 4 de març. En total s’han obert un total de 19 nits entre dijous, dissabtes i festius de les festes de Nadal. Segons dades de la mateixa estació, es calcula que han estat prop de 27.000 esquiadors els que han gaudit d'aquesta modalitat d'esquí en horari de nit.

L'any vinent es compliran deu anys de la posada en marxa de l'esquí en horari nocturn. Des d'aleshores l'oferta d'aquesta modalitat s'ha anat consolidant com una de les ofertes turístiques més importants a l'hivern més enllà de les 5 de la tarda, quan es tanquen els remuntadors a les estacions de la zona. A la pràctica, doncs, ha estat una nova proposta que, tot i tractar-se d'un esport de lliscament o de neu, es pot considerar igualment una oferta "après-ski".

El domini esquiable de nit, posat en marxa la temporada 2013-14, és una experiència amb molt bona acceptació. Els més de 27.000 esquiadors, que han gaudit del domini esquiable nocturn aquesta temporada, són una bona mostra de què ja és una oferta turística consolidada.

El domini esquiable nocturn consta de 10 Km esquiables i més de 400 metres de desnivell que s'obre els dijous, dissabtes i alguns festius des del mes de desembre i fins a la primera setmana de març.

Més prestacions en els Abonaments "Feiners", "No dissabtes" i els de "Tarda"

Pel que fa al moment actual, des de l'estació s'informa que actualment hi ha oberts 63 km de pistes i gruixos de neu que van dels 45 als 90 cm de qualitat pols. Per aprofitar les bones condicions actuals, una bona opció és l’Abonament de primavera, que permet esquiar a Masella per només 245 € i que s'amortitza en 5 dies. A més, a partir d’aquest dilluns 6 de març, els titulars de l’Abonament Feiner i No dissabtes podran esquiar tots els dies, inclosos caps de setmana i festius. I els titulars de l’Abonament de Tarda podran esquiar tot el dia.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny