Notícia

Comunicat d'FGC referent a la vaga convocada a les estacions d'Espot, Port Ainé i La Molina

Convocada pels sindicats UGT i Intersindical per els dies 10, 11, 12, 16, 17 i 18 de març

operari,telecadira,la molina
Imatge de recurs arxiu propi DDLN Autor/a: Diaridelaneu.cat
Davant la convocatòria de vaga decretada pels sindicats UGT i Intersindical de les estacions d’Espot, Port Ainé i La Molina per als dies 10, 11, 12, 16, 17 i 18 de març amb aturades parcials de 10.00 h a 13.00 h, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya declara:

-Que aquest vaga es convoca quan les negociacions del conveni col·lectiu estan molt avançades i en cap cas bloquejades.
-Les reivindicacions de les persones treballadores sobre les que se suporta aquesta vaga superen els límits legals pel que fa als increments retributius i la reducció de la jornada anual.
-La voluntat d’FGC és, i sempre ha sigut, la d’arribar a un acord per poder tenir un nou conveni col·lectiu abans que finalitzi la temporada d’hivern que millori de forma significativa les condicions laborals i de conciliació vers la situació actual.
-La vaga ha estat convocada pels representants de les persones treballadores pel comitè d’empresa d’UGT d’Espot i Port Ainé i la secció sindical d’Intersindical-CSC de La Molina, essent aquesta darrera minoritària al comitè d’empresa d’aquesta explotació.
-El fet d’utilitzar els Campionats del Món d’Snow per a persones amb discapacitat de La Molina per a fer pressió en les negociacions és un moviment insolidari.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny