Notícia

L'INEFC Pirineus fa pràctiques d'esport adaptat a La Molina

Una col·laboració entre l'associació Play and Train i INEFC Pirineus

La Molina-INEFC
L'INEFC Pirineus fa pràctiques d'esport adaptat a La Molina de la mà de l'associació Play and Train Autor/a: Diaridelaneu
El passat dimecres dia 8 de març, l'alumnat d'INEFC Pirineus va participar en una formació d'esport adaptat a la neu a l'estació d'esquí de La Molina. Aquesta activitat va estar dirigida per Play and Train, una associació que té com a objectiu posar a disposició de les persones amb discapacitat i les seves famílies l'accés, l'aprenentatge i la formació en activitats esportives recreatives.

Gràcies al finançament de l'Institut per a la Promoció i el Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l'actuació de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'INEFC Pirineus ha pogut mantenir el seu compromís d'actuació ciutadana i oferir els recursos necessaris a l'alumnat perquè pugui ser un actiu positiu per al territori.

La formació va consistir en tres tallers: guiatge amb persones cegues o amb poca visibilitat, guiatge i formació per a persones amb necessitat d'ús de cadira i guiatge amb persones amb falta d'estabilitat amb ús d'estabilos.

Els aprenentatges que s'imparteixen en el grau d'Activitat Física i Esport que s'imparteix a l'INEFC Pirineus comprèn l'esport adaptat com a línia d'actuació. Per aquesta raó, l'any que ve es mantindran accions vinculades a associacions i entitats que promoguin aquest tipus de pràctica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny