Notícia

Pantalons per esquiar a 40 euros

Que ningú es quedi sense pujar a la neu per no tenir roba adient

Moble-expositor a la gasolinera de Puigcerdà
Moble-expositor a la gasolinera de Puigcerdà Autor/a: Diaridelaneu
Qui diu que esquiar és complicat? O que resulta molt car? I que quan ho vols fer, et resulta impossible trobar tot el que necessites al preu, dia i hora en què ho necessites. Avui us expliquem que això, no sempre és així. Com tantes altres coses, el món de la neu també se sap situar estratègicament allà on pot ser necessari. Útil. I a un preu raonable.


roba-esqui-area-servei-puigcerda-02

Fa uns quants anys, ben bé una vintena, van començar a proliferar a les àrees de servei les botigues de conveniència. Eren botigues obertes les 24 hores que sovint se situaven en gasolineres de molta concurrència. Tant hi podies comprar una botella de coca-cola com una pizza, un diari o un osset de peluix. I tantes altres coses.

Aquestes botigues, amb el pas dels anys, han anat incrementant l’assortit de productes i sembla lògic que, en ambients de muntanya, també hi arribin els productes propis de la zona. Així, a l’àrea de servei del túnel del Cadí o en algunes gasolineres de la zona, té tot el sentit que s’hi puguin comprar forfets de les estacions de la zona. Fins i tot a millor preu que a la mateixa estació.

Pantalons per esquiar a 40 euros

Aquest any, a més, hi ha un nou producte que ens pot ser molt útil, especialment per als esquiadors sobtats o despistats. Per exemple, el turista que ha pujat a passar el dia a la Cerdanya i decideix, a darrera hora, anar a la neu atret per l’entorn de muntanyes blanques lluents mentre carrega combustible. Però, és clar, per fer ninots o per esquiar, s'ha d'anar mínimament preparat. Doncs ara aquest tipus de públic ja té l’oportunitat d’equipar-se amb roba adient i a bon preu. A la gasolinera Repsol de l'N-152 de Puigcerdà, Plaça Europa, enguany hi han incorporat un expositor de venda de pantalons d’snow o esquí.

Encuriosits per la seva presència i possibles vendes, vam voler parlar amb els responsables de la iniciativa. Mònica Hernández, una de les responsables de l’esmentada àrea de servei, ens va explicar que “vam incorporar aquesta roba a principi de temporada i no ens pensàvem que pogués estar funcionant tan bé”. Preguntada per quantes peces de roba es poden estar venent cada setmana, ens va respondre que “a vegades un parell, a vegades tres, o fins i tot alguna més”.

No es tracta de roba de marques punteres, i segons Hernández es roba que “ens proveeix un especialista en roba esportiva sobrant d’estocs i, per tant, és el que se’n pot dir outlet. Ve cada setmana o quan el requerim a reposar el producte”, assegurava. També va informar-nos que les peces tenen un preu únic a 40 euros i que un cop surten de l’establiment no s'admeten devolucions. El cartell fixat a tocar del moble-aparador ho deixa ben clar.

En resum, una opció i reclam perfecte per als qui volen visitar la neu a darrera hora. O perquè no, per als "megadespistats" que han sortit de casa sense l’equip complet, o pers als qui sempre estan a l’aguait de les ofertes, o per als qui han trobat l'oportunitat a mida dels seus interessos. Aneu a saber, però el cas és que tot ajuda a sumar nous practicants per al món dels esports de neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny