Notícia

Bona iniciativa amb el medi ambient de Puigbalador, el carsharing

L'estació d'esquí de Puigbalador (Puyvalador) es compromet amb el mediambient. Per aquest motiu ha començat a col·laborar amb els serveis que ofereix Bla Bla Car, l'empresa que facilita el compartir cotxe per fer un mateix trajecte, en aquest cas per pujar a esquiar en aquesta  estació del Capcir. El clients que facin servir el seu servei tindran descompte en el forfet (passarà de 28 a 22 €), previ enviament i reserva d'un SMS a l'estació d'esquí. Bla Bla Car connectarà els clients que es donin d'alta per fer aquest trajecte en comú, des del punt de sortida on coincideixin dos interessats, fins a l'estació.

Puig Balador es converteix en la primera estació del Pirineu a fer ús d'aquest servei de l'empresa Bla Bla Car entre els seus clients, que d'aquesta manera optimitzen el cost del viatge al dividir-ne les despeses, aconsegueixen un forfet més econòmic i ajuden a la reducció de CO2 al mediambient.

Minut de silenci a Puyvalador

Abans d'ahir a Puig Balador es va retre un homenatge a les víctimes de l'atemptat de París, a l'editora de la revista Charlie Hebdo, i es van aturar els remuntadors durant un minut en el qual tots els clients i operaris, o
visitants de l'estació, van romandre en silenci.
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial