Notícia

Van tancant més estacions per la manca de neu

Ahir va anunciar el tancament Vallter i a partir de diumenge també tanquen anticipadament Les Angles i Portè

neu primavera,neu granissat
Van tancant més estacions per la manca de neu Autor/a: Diaridelaneu
Ho acaben d'anunciar a les xarxes socials: a partir d'aquest diumenge tanquen les estacions de Les Angles i Portè Puymorens, i per tant ho fan dies abans del que havien previst, que era en la data del 10 d'abril. A més, ahir ja va anunciar el tancament Vallter a partir d'avui dijous.


Ho acaben d'anunciar a les xarxes socials: a partir de diumenge vinent tanquen les estacions de Les Angles i Portè Puymorens, i per tant ho fan dies abans del que havien previst, que era en la data del 10 d'abril.

A més, ahir ja va anunciar el tancament Vallter a partir d'avui dijous. El passat diumenge també van obrir per darrer cap de setmana les estacions de Cambre d'Aze, i encara més enrere, el 14 de març, anunciava el tancament Formigueres i Port del Comte, tot i que aquesta darrera es reserva la possibilitat de tornar a obrir en el supòsit que noves nevades i el fred ho permetessin.

Aquest és el missatge de Vallter en el seu compte de Twitter: Degut a les condicions meteorològiques adverses de les darreres setmanes i malgrat l’esforç de tots els equips de l’estació al llarg de la temporada, ens veiem obligats a tancar el domini esquiable a partir de dijous 23 de març.

Aquest és l'anunci de tancament anticipat que han fet a les xarxes socials les estacions de Les Angles i Portè.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny