Notícia

El Puigcerdà posa un peu a la final a 4 de la copa del rei

CG PUIGCERDA 8 ( 3-0, 4-0, 1-0 ) - CHH TXURI URDIN 0

Julio Rapún, el jove porter aragonès del CG Puigcerdà. Foto Yann Rieu
Julio Rapún, el jove porter aragonès del CG Puigcerdà. Foto Yann Rieu Autor/a: Yann Rieu
El Puigcerdà va guanyar clarament al Txuri en la segona jornada de classificació per la copa. Els U18 van caure a Valdemoro i s’acomiaden de la temporada. Els u15 tornen de Madrid amb una derrota i l’equip de la pedrera ha assolit el subcampionat a Boadilla d’un tornei tradicional U14.


El Puigcerdà va fer un dels millors partits de la temporada i no va donar cap opció al Txuri Urdin. Només començar una combinació entre Oriol Paul i Pol Costa acabava amb un precís one timer d’Oriol Boronat#22 que inaugurava el marcador. El 2-0 l’anotava Oriol Paul #06 aprofitant una errada defensiva visitant que l’habilitava davant del porter. El tercer el va entrar altra vegada Boronat en superioritat aprofitant una bona triangulació de l’equi especial cerdà.

El segon període començava igual que el primer, bona intensitat local, producte treball defensiu seriós i solvent i efectivitat davant. A més un porter local, Julio Rapún, molt inspirat, donant el millor nivell de la temporada tot i arrossega alguna molèstia física. El quart gol l’anotava Evgenii Lapenkov #37 amb una gran definició final. Poc després Ignat Zemchenko #92 rematava una passada de Nacho Granell en el segon pal. En aquest moment es va viure una situació curiosa quan es va trencar el patí del porter visitant i es va haver de canviar de patins en la banqueta. Minuts abans d’acabar el període una bona feina de Costa l’aprofitava Boronat per plantar-se davant del porter visitant i definir de revés amb molta qualitat. Era el 6-0. El setè l’anotava Pol Costa #81 en superioritat aprofitant una jugada de fe de Leon Tona. Abans del final de la part es veuria un penal que aturava Julio Rapun. L’aragonès del Puigcerdà va ser un dels jugadors més destacats sobre el gel.

El tercer període no va tenir massa història. El Txuri ho va intentar, però es va topar una vegada i una altra amb un Rapun que va mantenir la porteria a 0. Un solitari gol va ser l’únic que es va poder veure. El gol va ser producte d’una pastilla interceptada a la línia blava atacant per part de Pol Duran que va patinar fins a la porteria i va cedir al rus Evgenii Lapenkov perquè aquest anotés a plaer.

El Puigcerdà amb la clara victòria té una diferència de gols molt bo en cas de triple empat amb Txuri Urdin i Majadahonda i, per tant, ho té molt bé per classificar-se per la final four de la copa del rei, quan encara queda una jornada de la fase de classificació. En el darrer partit Majadahonda i Puigcerdà es podrien jugar les posicions de classificació, i en el cas de l’equip madrileny, podria necessitar guanyar per classificar-se.

En la prèvia del partit el CG Puigcerdà va fer un petit reconeixement a tres jugadors retirats del club amb més de 20 anys de servei. Ramon Morer, Bastien Tona i Jorge Piñar.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 






giny













Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny