Notícia

Accident d'una excursionista de Girona a Panticosa

Per la caiguda d'uns vint metres a Panticosa a prop del refugi de Bachimaña

Accident d'una excursionista de Girona a Panticosa. Imatge d'arxiu.
Accident d'una excursionista de Girona a Panticosa. Imatge d'arxiu.
Rescaten una excursionista de Girona després de patir una caiguda d'uns vint metres a Panticosa. La dona, de 53 anys, ha perdut la consciència a causa dels cops però ha estat traslladada desperta a l'hospital.


Una excursionista de Girona de 53 anys ha estat rescatada per la Guàrdia Civil després de patir una caiguda d'uns vint metres quan feia el sender GR-11 a prop del refugi de Bachimaña, en terme municipal de Panticosa, a l'Aragó. La comandància d'Osca del cos de seguretat ha rebut l'avís de l'incident poc abans de les deu del matí. Després de caure els vint metres, la dona n'ha lliscat trenta-cinc més muntanya avall. A conseqüència de la caiguda ha perdut la consciència i presentava una ferida sagnant al cap. Quan els serveis d'emergències han arribat a l'indret, però, la dona estava asseguda i conscient. Un cop immobilitzada amb collaret, matalàs de buit i llitera, se l'ha traslladat a l'hospital Miguel Servet de Saragossa en helicòpter.

La dona anava acompanyada pel seu marit en el moment de l'incident. Davant la gravetat de les lesions que ha sofert, ha estat traslladada primer a una zona segura on l'ha pogut recollir l'helicòpter. Aquest aparell l'ha dut a l'helisuperfície de Panticosa, on ha estat transferida a l'helicòpter medicalitzat del 112 SOS Aragó, que ha estat el que l'ha dut a l'hospital.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny