Notícia

Denunciats per obrir una via d'escalada sense autorització

Els escaladors s'enfronten a sancions superiors als 2.000 euros

collegats,congost
Els Agents Rurals denuncien quatre persones per obrir una via d'escalada sense autorització a Collegats. Imatge d'arxiu. Autor/a: Pallars Jussà Turisme
Els Agents Rurals denuncien quatre persones per obrir una via d'escalada sense autorització a Collegats. Els escaladors s'enfronten a sancions superiors als 2.000 euros.


Els Agents Rurals han denunciat quatre persones per obrir una via d'escalada sense autorització a Collegats, al Pallars Jussà. Aquest espai es troba dins de la Reserva Nacional de Caça de Boumort i està catalogat com a Espai d'Interès Natural i Xarxa Natura 2000. La sanció també és per circular per una via senyalitzada amb prohibició i no respectar la fauna. Els quatre escaladors s'enfronten a sancions superiors als 2.000 euros. Els Agents Rurals recomanen per una escalada respectuosa amb el medi ambient: evitar pintar les vies, deixar-hi material o embrutar la roca; emportar-se la brossa; i informar-se de les regulacions i respectar els senyals per la fauna i la flora amenaçada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny