Notícia

Vídeo. Cara Norte Vlogs... pregunta pel cost d'un equip complet d'esquí

La Sònia agafa el micro i demana a diferents esquiadors el preu del seu outfit

La Sònia agafa el micro i demana a diferents esquiadors el preu del seu outfit
La Sònia agafa el micro i demana a diferents esquiadors el preu del seu outfit Autor/a: Cara Norte Vlogs
Cara Norte és un videolog de creació recent. Els seus seus responsables, en Marcos i la Sònia, van començar aquesta aventura fa relativament poc temps, el setembre de 2022, però els seus vídeos estan tenint molt bona acollida entre els aficionats a la neu a Youtube.


En Marcos i la Sònia segueixen actius. La temporada de neu 22/23 ha acabat, però pel que sembla continuen amb força material enregistrat aquest hivern i primavera passada.

Pel que sembla, l'aniran dosificant i fent-ne diferents entregues en els mesos vinents. Avui han publicat un vídeo molt interessant en el qual, telèfon i càmera en mà, han anat entrevistant diferents esquiadors a Boí Taüll. Un per un, els demanaven si volien participar en el report. Es tractava de dir el cost del material de l'esquí amb el qual anaven equipats.

En aquesta temporada han passat per Boí Taüll, Masella de nit, Grandvalira, Vall de Núria, Font Romeu, Baqueira, Les Angles, Arcalís... També han publicat algun vídeo de material, els han entrevistat al canal Cota Zero i la seva intenció és publicar vídeos de diverses temàtiques, com ara entrevistes, viatges, anàlisis... No us els perdeu, tenen un estil informal, divertit i atrevit.

Podeu seguir-los a Instagram i a Youtube.
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@caranorte_vlogs
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny