Notícia

Naturland aposta per la marca andorrana de bicicletes Forestal

Les bicicletes "marca Andorra" es podrán testejar al bike center de La Rabassa

Naturland i Forestal impulsen el centre de BTT amb la signatura d’un conveni de col·laboració
Naturland i Forestal impulsen el centre de BTT amb la signatura d’un conveni de col·laboració Autor/a: Naturland
Naturland i Forestal impulsen el centre de BTT amb la signatura d’un conveni de col·laboració. Amb aquest conveni, el Centre d’Activitats Outdoor Naturland i la marca andorrana de bicicletes de muntanya d’alta gamma, generaran sinergies pel desenvolupament del seus respectius productes.


Naturland, i la marca andorrana de bicicletes, Forestal, han signat un acord de col·laboració per tres anys renovables.

Aquest acord permetrà que el Bike Center de Naturland pugui oferir un material i servei d’alt nivell a la seva clientela, i a Forestal, la possibilitat que els seus potencials usuaris puguin testejar els seus productes en un entorn únic.

Forestal, és un fabricant andorrà de bicicletes d’alta gamma i d’alt rendiment, amb una elevada aportació en I+D.

A partir d’ara, la col·laboració entre les dues societats permetrà fer créixer el Bike Center a Naturland, millorant el material de lloguer disponible i l’experiència dels usuaris, ja que serà d’aquesta marca, i tots els serveis de rutes guiades es faran amb aquests bicicletes.

L’objectiu és que el Bike Center sigui en el futur un referent al Pirineu tant pels afeccionats de cap de setmana com per aquells amb una pràctica més avançada i professional.

Pel Director de Naturland, Xabier Ajona, “aquesta és una magnífica oportunitat de millorar l’experiència dels amants de la bicicleta que arriben a Naturland i posar en valor les instal·lacions i possibilitats del Centre d’Activitats Outdoor. La iniciativa permetrà que -en un primer moment- Naturland guanyi força davant el públic de bike enduro i més endavant pugui donar també un servei més complet als practicants d’altres categories, arribant així a altres perfils d’usuaris. A més, permetrà impulsar la pràctica d’aquest esport amb un material de primer nivell”.

Aquest conveni permetrà la cessió de bicicletes d’enduro elèctriques, push bikes, i bicicletes de Production Privée.

Pel director de Forestal, Rafael Gil-Pérez “després de més de tres anys intensos de feina per consolidar el projecte i la fabricació de les nostres bicicletes a Andorra, arribar a un acord com aquest és un orgull per tot l’equip de Forestal, i és també la nostra manera particular de fer país. Personalment, agraeixo enormement a tot l’equip de Naturland la seva confiança, ja que des del primer moment va veure clar que aquest acord s’havia de concretar.”

Aquest material començarà a estar disponible a partir de l’obertura de les instal·lacions del bike Center, prevista per principis de juny.

Naturland ja ofereix el lloguer de bicicletes així com les sortides guiades a la seva web i durant la temporada es faran també jornades de portes obertes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny