Notícia

Ja hi ha un llibre blanc dels refugis d'Aran

El document vol ser una guia de bones pràctiques, planificació, millores i manteniment dels equipaments

refugi,carros de foc,colomers
 El document vol ser una guia de bones pràctiques, planificació, millores i manteniment dels equipaments. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Conselh Generau d'Aran aprova el llibre blanc dels refugis d'Aran. El document vol ser una guia de bones pràctiques, planificació, millores i manteniment dels equipaments.


senderistes-ivan-sanz

El Ple del Conselh Generau d'Aran ha aprovat aquest divendres el llibre blanc dels refugis de la Val d'Aran. Aquest document ha de servir com a guia de bones pràctiques i sobretot de planificació, millores i manteniment que cal fer en els refugis gestionats pel Conselh Generau d'Aran amb la implicació dels guardes.

Què és el llibre blanc dels refugis d'Aran?

El llibre blanc dels refugis d'Aran serà un full de ruta per establir les prioritats dels refugis de la Val d'Aran. Aquest projecte neix després d'anys de treball de la Comissió de Refugis de la Val d'Aran, entre representants del sector i el govern aranès.

Durant el ple, també s'han aprovat les modificacions per la regulació d'accés al Medi Natural durant la temporada d'estiu, com s'ha fet durant els últims anys, per evitar massificacions a la muntanya. Enguany s'ha allargat el període de l'1 de juny fins al 15 de setembre (durant els primers quinze dies, aquesta regulació es durà a terme sense personal en les barreres) per facilitar que el servei de taxi pugui estar actiu en dates assenyalades quan no hi ha tanta afluència.

El Conselh Generau ha aprovat inicialment la declaració i catalogació de la Capella de la Mare de Déu de la Pietat o de la Llana de Les com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL).

Si t'ha agradat llegir Ja hi ha un llibre blanc dels refugis d'Aran també et pot interessar la lectura de La Val d'Aran se suma a la regulació d'accessos a la muntanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny