Notícia

Mor Lluís Breitfuss als 54 anys

Des del Diaridelaneu volem transmetre el nostre condol a tota la família, amics i companys

Lluís Breitfuss,La Molina
Lluís Breitfuss. Arxiu DDLN. Autor/a: DDLN
Lluís Breitfuss ha mort avui als 54 anys, després de lluitar contra una larga malaltia.

Lluís Breitfuss ha estat sempre un home de neu i de muntanya. A l'estació de La Molina va aprendre a esquiar de la mà del pare, un dels pioners de l'ensenyament de l'esquí a casa nostra, Hans Breitfuss. Lluís ha demostrat sempre les seves ganes de guanyar, primer com a corredor d'esquí alpí i després com a tècnic.

Breitfuss era natural de Barcelona i va formar part de l'equip nacional júnior d'esquí com a corredor entre els anys 1985 i 1989. Un cop retirat, es va titular a Àustria com a entrenador i va començar a entrenar combinats nacionals a Àustria, Nova Zelanda del 1995 al 1997 per tornar a estar amb l'equip masculí espanyol al canvi de segle fins al 2003.

A partir de l'any 2004 comença a treballar a l'estació d'esquí de La Molina i des del 2011 va ser el responsable de competicions i esdeveniments del Grup FGC sent el director i cap visible a l'organització de competicions en l'àmbit internacional com Copes del Món (com la recordada femenina del 2008 a La Molina) i Copes d'Europa a més de Mundials FIS i IPC. Va ser director esportiu dels equips Spainsnow entre 2014 i 2018 (Medalla de Regino Hernandez a Pyeongchang) i posant les bases d'un desenvolupament esportiu del qual ja s'han vist els resultats tant en surf de neu, com en freeski i en el seu tan estimat esquí alpí.

Ha estat vicepresident Esportiu de la Junta Directiva de la FCEH des del 2011 i actualment era el director Esportiu de la FCEH i director tècnic dels Programes d'Alt Rendiment Català.

D'altra banda, havia estat responsable dels Cursos de Formació d'Entrenadors Nacionals de 1999 a 2004. De la mateixa manera, de 1995 a 2002 va formar part de l'equip de Formació de Professors d'esquí.

Des del Diaridelaneu volem transmetre el nostre condol a tota la família, amics i companys. Gracies Lluís per la feina feta. Descansa en pau. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny