Notícia

Influencers francesos visiten la Val d’Aran i el Pallars Sobirà

L’objectiu és promocionar el Pirineu de Lleida a través dels canals propis de Hello Travellers

Parc Nacional,Llac de sant maurici,sender
Llac de Sant Maurici Autor/a: Diaridelaneu
Els bloguers visitaran durant quatre dies la Val d’Aran i el Pallars Sobirà en un viatge organitzat pel Centre de Promoció Turística a França de l’ACT, Torisme Val d’Aran, l’oficina de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.


circ-de-colomers-excursionistes-noiesInfluencers francesos visiten la Val d’Aran i el Pallars Sobirà (Foto: DDLN - Imatge d'arxiu).

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida conjuntament amb el Centre de Promoció Turística a França de l’Agència Catalana de Turisme, Torisme Val d’Aran i l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà participen en l’organització d’un blogtrip per a un grup d’influencers francesos del canal Hello Travelers que té lloc del 8 al 12 de maig, centrat en la natura i els paisatges del Pirineu de Lleida. Durant la seva estada de quatre dies els bloguers de Hello Travellers visiten la Val d’Aran i el Pallars Sobirà per conèixer la seva oferta turística, gaudir dels paisatges de la zona i practicar diferents activitats, entre les quals destaca la pràctica de senderisme pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici a l’àrea del Pallars Sobirà.

Els objectius del viatge

L’objectiu del viatge és promocionar el Pirineu de Lleida a través dels  canals propis de Hello Travellers (xarxes socials i blogs). D’altra banda, aquesta acció forma part de l’estratègia promocional del Patronat de Turisme per consolidar i ampliar la promoció turística del Pirineu i les Terres de Lleida a França com a primer mercat internacional per al turisme de Lleida.

Aquest viatge de familiarització pel Pirineu de Lleida forma part d’un conjunt de sis blogtrips que ha organitzat el Centre de Promoció a França de l’Agència Catalana de Turisme en aquestes mateixes dates per diferents indrets de Catalunya amb la col·laboració dels patronats de turisme del territori.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny