Notícia

Vallter, un 14 de maig de 2023. Si hi ha prou neu, per què no esquiar?

Sis esquiadors de muntanya aprofiten les neus de maig en la temporada mes difícil dels darrers anys

Imatge de diumenge 14 de maig de 2023 a Vallter
Imatge de diumenge 14 de maig de 2023 a Vallter Autor/a: Imatges cedides per Aleix Busquets
Vallter, un 14 de maig de 2023. Si hi ha prou neu, per què no esquiar? Sis esquiadors de muntanya han aprofitat les nevades que, des de divendres, han deixat Vallter en bones condicions per a foquejar i per fer-hi unes baixades. Quan hi ha nếu, s'ha d'aprofitar!


La temporada 2023-23 al Pirineu passarà a la història com una de les més difícils dels darrers anys. I ho farà per les escasses precipitacions i per les altes temperatures. En el cas de Vallter, les dues circumstàncies, poca neu i poc fred, possiblement encara hi hauran estat més accentuades que en altres parts del Pirineu. O sigui, que els esquiadors locals de la zona segur que no han esquiat el que haurien volgut. Ni en dies ni en qualitat.

vallter-140523-aleix-busquets

En aquest context, doncs, qualsevol oportunitat per calçar-se de nou uns esquís i unes pells sembla més que justificat. Sigui gener, març o maig... s'ha d'esquiar quan hi ha neu. Doncs això és el que feien avui diumenge aquests 6 aficionats a l'esquí de muntanya a  Vallter 2000.

El cert és que divendres va nevar. I dissabte també, tal com ja vam informar des del diaridelaneu. I és que una de les coses bones que té el Pirineu oriental és que les nevades més o menys generoses de maig no hi són gens estranyes i, enguany, malgrat la sequera que portem des de fa 30 mesos, no han fallat les precipitacions en forma de neu habituals per aquesta època de l'any.

Us deixem amb aquestes imatges enregistrades aquest diumenge per l'amic i company de Setcases Aleix Busquets. No saps quina enveja ens has provocat! Gaudiu companys!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny