Notícia

L'obertura del bikepark de Les Angles ja té data

Obrirà els caps de setmana a partir del 24 de juny i de forma ininterrompuda a partir del 8 de juliol

Les Angles,bikepark
Compte enrere per a l'obertura del bike-park de Les Angles Autor/a: Diaridelaneu
Estiu i estacions d'esquí sovint és sinònim d'activitats esportives d'alta muntanya i de bikeparks. Aquest és el cas de l'estació de Les Angles, on el seu parc de circuits és un referent al Pirineu. Aquesta setmana els responsables de l'estació han anunciat l'obertura dels itineraris de descens, els quals durant els mesos de calor són un dels grans al·licients per visitar la zona per part dels aficionats al món de la bicicleta, més especialment per als practicants de la modalitat de descens.

les-angles-bikeparkImatge d'arxiu del bikepark de Les Angles (Foto: DDLN).

Així, l'estació ja ha anunciat que el compte enrere per a l'obertura d'estiu del telecabina i el bikepark ja ha començat. Està previst que s'obri els caps de setmana del 24 i 25 de juny i de l'1 i 2 de juliol. I finalment l'obertura ja serà ininterrompuda a partir del 8 de juliol fins al 10 de setembre. A partir d'aquesta data l'obertura tornarà a ser només per als caps de setmana, sent el 16 i 17 setembre els darrers dies d'activitat d'estiu al bikepark.

A banda del Bikepark, també estaran oberts el centre lúdic i termal d'Angléo i el tobogan monoraïl Lou Bac Mountain.

El descens en bicicleta a les estacions d'esquí

En els darrers anys les estacions d'esquí han incorporat els bikeparks com una de les activitats d'estiu a practicar dins el perímetre de la zona de muntanya que a l'hivern és domini esquiable.

Així, el descens en bicicleta per la muntanya i l'ús de remuntadors per accedir als circuits de descens, ha anat guanyant adeptes. La Molina, Els Angles i Pal-Vallnord es converteixen a l'estiu en "estacions DH". Les tres ens ofereixen diversos ginys mecànics per pujar amb bicicleta de manera còmoda a més de 2.000 m i des d'aquí iniciar diversos circuits per al descens de diferent dificultat.

Més sobre el descens en bicicleta

Si us ha interessat llegir L'obertura del bikepark de Les Angles ja té data també podria interessar-vos la lectura de Els 10 consells bàsics per als qui es volen iniciar en el descens en bicicleta (DH).

les-angles-bikepark-estiu-bicicletes

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny