Notícia

L'estació de nòrdic de La Rabassa acollirà l’Enduro RACE

Serà els dies 24 i 25 de juny i s’inscriu en el calendari de proves de la Copa Catalana

Naturland Enduro Race
L'estació de nòrdic de La Rabassa acollirà l’Enduro RACE Autor/a: Naturland
Naturland acollirà el darrer cap de setmana de juny la segona edició de la Naturland Enduro Race. Enguany, la cursa s’inscriu en el calendari de proves de la Copa Catalana.


naturlandendurorace-jorba-2022

El 24 i 25 de juny el Naturland Bike Center serà l’escenari on es desenvoluparà aquesta cursa d’enduro, en circuits de nivell Advanced amb quatre trams cronometrats a l’entorn privilegiat del bosc de l'etació de nòrdic de La Rabassa Naturland.

Totes les persones inscrites a la cursa, rebran de regal una invitació per a dues persones per gaudir aquell cap de setmana de les activitats de l’entrada Aventura, valorades en 60 euros. A més, tots els participants rebran un Bike pass per tornar un altre dia al Naturland Bike Center per continuar gaudint dels més de 70 quilòmetres de circuits de què disposa.

L’esdeveniment es desenvoluparà íntegrament a Naturland, i la base de la cursa, amb la Race office, es trobarà al SECTOR COTA 1.600, al km. 8 de la carretera de la Rabassa.

Els prolegòmens de la cursa començaran el 24 de juny amb l’obertura de l’oficina de cursa a la cota 1.600, des d’on es podran recollir els dorsals. A partir de dos quarts de deu, i fins a les cinc de la tarda de dissabte, hi haurà els entrenaments oficials i a quarts de set es farà el briefing de la cursa. L’ordre de sortida de l’endemà es donarà a conèixer a les set de la tarda de dissabte.

La cursa tindrà lloc el diumenge 25 de juny, a les nou del matí i es preveu tancar el recorregut a dos quarts de tres de la tarda. Posteriorment, està previst un dinar popular entre els corredors inscrits, el lliurament de premis i un sorteig amb diversos obsequis a les quatre de la tarda.

PROGRAMA DE LA CURSA:

DISSABTE 24 DE JUNY:
09.00 h-16.00 h: obertura race office/ RECOLLIDA DE DORSAL A LA COTA 1.600 DE NATURLAND
09.30 h-17.00 h: ENTRENAMENTS OFICIALS
18.30 h: BRIEFING DE CURSA. SECTOR COTA 1.600
19.00 h PUBLICACIÓ DE L’ORDRE DE SORTIDA DE L’ENDEMÀ

DIUMENGE 25 DE JUNY:
09.00 h: SORTIDA CORREDORS
14.00 h-14.30 h: FINALITZACIÓ DE LA CURSA
14.00 h- 16.00 h: Aperitiu a l’arribada: Els corredors estan convidats a un arròs de muntanya + beguda
16.00 h: LLIURAMENT DE PREMIS i sorteig de diversos obsequis entre els participants

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny