Notícia

Mor un barceloní de 59 anys per una caiguda de 200 metres als Pirineus aragonesos

La meteorologia adversa ha fet que hagin hagut de deixar el cadàver al ras durant la nit

Balaitrus,rescat,Guàrdia Civil
Mor un barceloní de 59 anys per una caiguda de 200 metres als Pirineus aragonesos. A la imatge, helicòpter de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu. Autor/a: Guàrdia Civil
Un home de 59 anys veí de Barcelona ha mort aquest cap de setmana després de precipitar-se uns 200 metres quan baixava del Gran Facha, als Pirineus aragonesos. Segons ha informat la Guàrdia Civil, van rebre l'avís de l'accident a les 16.25 hores de dissabte i van activar tres especialistes de muntanya, una unitat aèria i un metge del 061 fins a Sallent de Gállego, terme on va tenir lloc la caiguda, però la meteorologia adversa va fer que no puguin recuperar el cadàver fins avui diumenge. De fet, en arribar-hi en helicòpter es van trobar l'home viu però ferit de gravetat, però la poca visibilitat que impedia tornar a l'aeronau va fer que l'evacuessin a peu en llitera. El ferit va morir durant la marxa.

Davant d'aquesta situació, el dispositiu va optar per continuar el descens de la muntanya, a uns 2.500 metres d'altitud, fins que l'helicòpter s'hi va poder aproximar i traslladar-los als vehicles. Aquest diumenge al matí, especialistes de muntanya amb un metge del 061 i autorització judicial han aixecat el cadàver i l'han traslladat a Panticosa, a la província d'Osca, on un vehicle funerari l'ha dut fins a Jaca.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny