Notícia

Colau se'n recorda de la pista d'esquí indoor projectada al barri de Marina

Ho ha fet per criticar la candidatura de Xavier Trias

teleesqui,ski dubai
Colau se'n recorda de la pista d'esquí indoor projectada al barri de Marina Autor/a: Diaridelaneu.cat
La candidata de BComú, Ada Colau, ha recordat el projecte de la pista d'esquí indoor en plena campanya electoral. Durant un acte al barri de la Marina ha assenyalat que els seus plans per a la Marina contrasten amb els plans que tenia Xavier Trias en la seva època i ha recordat que l'actual candidat volia fer una pista d'esquí amb neu artificial o un barri "d'hiperluxe" al Morrot.

Cal recordar que l'any 2009 es va donar a conèixer el projecte d'una pista d'esquí al barri de Marina de la Zona Franca. A més de la zona de neu, també es contemplava complementar-ho amb dues pistes de patinatge sobre gel i 3 de curling.

La creació d'aquest equipament, impulsat per la societat holandesa Snow World, no estava vinculada directament a la candidatura de Barcelona per als Jocs d'Hivern, però va generar força rebuig entre diverses formacions polítiques presents al consistori barceloní. Aquesta instal·lació havia d'aprofitar la xarxa de regasificació del gas liquat del port per proveir de fred a la pista indoor.

Deu anys després, l'actual alcaldessa de Barcelona se n'ha enrecordat del projecte que impulsava Snowworld i que tenia el suport de la FCEH, però ho ha fet per criticar la candidatura de Xavier Trias.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny