Notícia

Millores a l'Eix Pirinenc i anunci de més inversions

Liciten per 600.000 la reforma del ferm de diversos trams de l'Eix Pirinenc

Carretera,N 260,La Molina,IST
Millores a l'Eix Pirinenc i anunci de més inversions Autor/a: IST
Bones notícies per al Pirineu I les seves comunicacions.Liciten per 600.000 la reforma del ferm de diversos trams de l'Eix Pirinenc i l'N-145. L'actuació part del programa de conservació i manteniment de la xarxa de carreteres de l'Estat.


El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat per 604.951 euros el contracte d'obres per a la rehabilitació superficial del ferm en diversos trams de l'Eix Pirinenc a la Cerdanya, concretament entre els quilòmetres 194 i 204 de l'N-260 i el primer quilòmetre i mig de l'N-260R. A més, l'actuació també es preveu dur a terme entre els quilòmetres 8 i 9 de l'N-145, al seu pas pel municipi de les Valls de Valira (Alt Urgell). Els treballs s'inclouen en el programa de conservació i manteniment de la xarxa de carreteres de l'Estat.

Noves inversions per l'Eix Pirinenc

D'altra banda, el cap de l'Executiu català, Pere Aragonès, s'ha referit a l'Eix Pirinenc durant la inauguració de la 34a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que porta per títol Liderar avui: talent i valentia, celebrat els dies 8 i 9 de juny a la Seu d'Urgell. Durant la seva intervenció, el president també s'ha referit a l'Estratègia del Pirineu 2030.

Aragonès ha manifestat que "estem compromesos amb la millora de l'Eix Pirinenc" durant la inauguració de la 34a Trobada Empresarial al Pirineu, celebrat aquesta setmana a La Seu d'Urgell. El cap de l'Executiu ha explicat que "estem negociant amb el govern de l'estat un pla d'actuacions, en què hi aporti 260 milions".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny