Notícia

Vídeo. Cara Norte Vlogs, escapada d'estiu a la Val d'aran

Bicicleta, senderisme, paisatges verds i alguna cosa més...

Vídeo. Cara Norte Vlogs, escapada d'estiu a la Val d'aran
Vídeo. Cara Norte Vlogs, escapada d'estiu a la Val d'aran Autor/a: Cara Norte Vlog
Cara Norte és un videolog de creació recent. Els seus seus responsables, en Marcos i la Sònia, van començar aquesta aventura fa relativament poc temps, el setembre de 2022, però els seus vídeos estan tenint molt bona acollida entre els aficionats a la neu a Youtube.


Continuen les aventures d'en Marcos i la Sònia en ple estiu. És estiu i el rol ha canviat. Els esquís a casa, és hora de treure la bicicleta de muntanya, en el cas d'en Marcos, o de practicar el senderisme en el cas de la Sònia. En aquest vídeo ens expliquen la seva escapada a la Val d'Aran, on compten amb un bon amfitrió que coneix bé la zona, en Bertran, el que no impedeix que també hi hagi caigudes en un descens per una pista pedregosa. En aquesta ocasió el vídeo ens va mostrant les dues històries en paral·lel, en Marcos en bici amb en Joan, i la Sònia de senderisme i trekking amb la companya d'en Bertran.

En aquesta temporada han passat per Boí Taüll, Masella de nitGrandvalira, Vall de Núria, Font Romeu, Baqueira, Les Angles, Arcalís... També han publicat algun vídeo de material, els han entrevistat al canal Cota Zero i la seva intenció és publicar vídeos de diverses temàtiques, com ara entrevistes, viatges, anàlisis...

No us els perdeu, tenen un estil informal, divertit i atrevit.

Podeu seguir-los a Instagram i a Youtube.
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@caranorte_vlogs

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny