Notícia

Formalitzada la redacció del projecte de condicionament del túnel de Vielha

Més inversions i millores a l’N-230

Vielha,N 230,aran
Carretera N-230 Autor/a: Conselh Generau d\'Aran
El Ministeri de Transports formalitza la redacció del projecte per a condicionar l’N-230 entre la boca nord del túnel i Vielha, i ho farà amb una inversió de 830.000 €. Ho va anunciar el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana a principis de juliol, quan es va formalitzar el contracte de serveis per a redactar el projecte de condicionament d’aquesta via en el tram entre la boca nord del túnel i Vielha i l’estudi d’implementació de carrils addicionals d’avançament en cas que sigui possible.

Aquest anunci es correspon amb el compromís assumit pel govern de l’Estat amb els territoris afectats pel pas de l’N-230, tal com va manifestar fa poc menys d’un any el secretari general d’infraestructures de l’Estat en la seva visita al Conselh Generau d’Aran.

El govern d’Aran ha mostrat la seva satisfacció pels ràpids avanços en la millora d’aquesta carretera tan reclamats pel territori.

L’objecte d’aquest projecte serà desenvolupar les accions necessàries per a millorar la seguretat viària en aquest tram entre la boca nord del túnel i Vielha, de 6 quilòmetres de longitud, mitjançant l’ampliació de la seva plataforma fins a aconseguir una calçada de 7 m d’amplària amb vorals d’1 m, aconseguint la màxima integració ambiental. Així mateix, s’estudiarà la possibilitat d’establir carrils addicionals d’avançament en els trams que puguin ser aptes.

Cal recordar que, des d’octubre de 2022, s’ha anunciat un contracte de serveis per a la redacció del projecte de condicionament d’aquesta via amb trams de tres carrils entre Benavarri i Sopeira, s’ha licitat el projecte de millora del tram de la boca nord del Túnel a Vielha, s’ha fet pública l’aprovació de l’estudi informatiu de condicionament de la via en el seu tram de Sopeira a la boca sud del Túnel i ha sortit a licitació el projecte de condicionament del tram entre la boca nord del túnel i Vielha.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny