Notícia

Denunciat per fer volar un dron al Parc Nacional d'Aigüestortes

Per fer-ho s'ha de demanar l'autorització

Parc Nacional,Llac de sant maurici
Denunciat per fer volar un dron al Parc Nacional d'Aigüestortes Autor/a: Diaridelaneu
Denuncien una persona per fer volar un dron sense autorització al Parc Nacional d'Aigüestortes. Els Agents Rurals el van enxampar fent sobrevolar l'aparell per damunt de l'Estany Llong.


Els Agents Rurals han aixecat una acta administrativa a una persona per fer volar un dron al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici sense disposar d'autorització. Durant les setmanes d'estiu amb més freqüència de visitants en aquest tipus d'espais naturals protegits, els Agents Rural controlen que es compleixi la normativa per evitar molèsties a la fauna i flora i per això fan sortides rutinàries com la de dilluns passat, quan van enxampar aquest ciutadà fent sobrevolar un dron per l'Estany Llong, a l'Alta Ribagorça.

En els darrers anys l'ús d'aquests aparells per captar imatges aèries s'ha popularitzat molt però aquest estiu és la primera vegada que se n'ha captat un al Parc Nacional.
Els Agents Rurals traslladaran l'acta administrativa al Departament d'Acció Climàtica que determinarà l'import de la sanció a l'infractor.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny