Notícia

La pluja deixa fins a 88 litres a Espot

L'episodi de pluja deixa registres d'entre 70 i 90 litres al Pirineu

La pluja deixa fins a 88 litres a Espot
La pluja deixa fins a 88 litres a Espot Autor/a: Diaridelaneu
L'episodi de pluja deixa registres d'entre 70 i 90 litres al Pirineu. Les tempestes fortes es concentren aquest diumenge al litoral central, especialment al Maresme.


L'episodi de pluja ja ha deixat registres destacats d'entre 70 i 90 litres al Pirineu en menys de 48 hores. Destaquen els 94,1 litres de Lac Redon (Val d'Aran), els 88,6 litres d'Espot (Pallars Sobirà) o els 71,4 litres de Molló (Ripollès), segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Les tempestes fortes es concentren aquest diumenge al matí al litoral central, especialment a les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès i Maresme (quasi 60 litres al Masnou-Ocata). El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 509 trucades fins a les 07.00 hores per incidències derivades de les pluges. Baix Llobregat (127) i Montsià (125) han estat les dues comarques amb més trucades. Protecció Civil manté activat l'alerta del pla Inuncat.

Tempesta amb pedra de grans dimensions a la Sénia


De fet, ahir dissabte a la tarda una tempesta acompanyada de pedra de grans dimensions va causar danys a vehicles i habitatges a la Sénia. Les pedres caigudes, segons han documentat diversos testimonis, tenien la mida aproximada d'ous de gallina. Segons va confirmar la policia local, l'episodi ha deixat afectats nombrosos cotxes estacionats a la via pública, així com vidres d'habitatges i canonades. De les 20 hores a les 22.30 hores de dissabte, els Bombers de la Generalitat van rebre 67 avisos relacionats amb els xàfecs, sobretot a causa de cables que espetegaven (24 dels avisos a la metropolitana nord i 18 a Tarragona).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny