Notícia

La glacera de Tignes reobre

Autor/a: Skipass.com
La glacera de Tignes, a l'Alta Savoia, ha tornat a obrir portes als esquiadors des de la setmana passada. Aquest fet no hauria estat notícia 25 anys enrere, quan l'estació era famosa al món de la neu pel seu famós lema de "365 dies d'esquí a l'any". Però la reducció de la glacera en els darrers anys, a causa del canvi climàtic o les onades de calor cada vegada més freqüents als Alps, havien derivat en que molts mesos d'agost, a mitjans o a vegades fins i tot abans, hagués de tancar portes donades les condicions impracticables per a poder lliscar en condicions. En qualsevol cas aquest octubre les precipitacions de neu en aquesta part dels Alps han arribat de forma generosa i les temperatures han acompanyat per iniciar la temporada des del passat cap de setmana.

Aquests dies es pot esquiar en molt bones condicions a la glacera, tal com informen els companys de Skipass.com, el digital francès de referència en el món de la neu. Tot i així els editors ens adverteixen que malgrat que la glacera presenta unes "condicions molt millors que a l'agost" no es pot passar per alt que "els problemes per la reducció de l'extensió de la superfície esquiable són evidents", sobretot perquè  molt a prop dels traçats "l'obertura d'esquerdes és cada vegada més a prop de les pistes".

La glacera de Tignes és oberta tots els dies de 08:45-14:45 i el preu del forfet és de 36 € per adults i 29 € per als nens fins al 27 de novembre. Tot el sector de la glacera és oberta a excepció dels teleesquís Rosolin.

D'Skipass.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny