Notícia

Agustí Roc i Gemma Colomé, campions de Catalunya de Curses Verticals a Roquetes

Agustí Roc, de l’Associació Esportiva Matxacuca, i Gemma Colomé, del Centre Excursionista Refalgarí, s’han proclamat campions de Catalunya de Curses Verticals a Roquetes. El campionat s’ha disputat dins del marc del Km Vertical de Roquetes, organitzat per l’entitat Trail Roquetes Associació Esportiva.

Roc ha parat el cronòmetre en 55 minuts i 54 segons al cim del Pic Mont Caro (1.441 metres). La marca no ha sigut suficient per batre el rècord de la cursa establert en 55 minuts i 6 segons, però li ha donat el campionat al veterà corredor de Molins de Rei. El subcampió ha sigut Jan Margarit, del Centre Excursionista Pontsicà. El jover corredor de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC és precisament qui ostenta el rècord des de l’any passat. La tercera posició ha sigut per Roman Kessler. Cal destacar també la tercera posició en categoría júnior de Marc Traserra, de l’Associació Esportiva Diedre, i component de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya.

En categoria femenina, Gemma Colomé partia com una de les principals favorites, i ha aconseguit la primera posició marcant un temps d’1 hora 19 minuts i 16 segons. La tortosina també forma part de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya. La segona posició ha sigut per Maria Pilar Prades Alquézar, corredora de la Selecció Aragonesa. El tercer lloc al podi l’ha ocupat Sílvia Zúñiga Garcia, de la Unió Excursionista Urgellenca.

Durant tota la jornada s’ha pogut visitar també la fira Expo-Trail KMV. Per quart any consequtiu ha aplegat algunes marques i empreses representatives del sector, com Tuga Active Wear, patrocinador junt a Cébé, del calendari de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.
De FEEC

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny