Notícia

Tot a punt a Vallter per a la quarta edició de la cursa La Marrana

Autor/a: Diaridelaneu.cat
Uns 550 corredors envairan Vallter 2000 diumenge al matí a la quarta edició de la cursa de La Marrana, amb sortida i arribada a l'estació. Els pics i colls de l'entorn de Vallter seran les vies de pas d'aquesta prova, que es va consolidant any rere any, amb un èxit de participació per l'edició d'enguany.

L'organització van aconseguir 50 dorsals més a principi de setmana per repartir entre els qui estaven a la llista d'espera. Entre les 9 i les 10 del matí, tots els participants iniciaran una de les tres modalitats en què està dividida la cursa.

La categoria reina és la de 22 quilòmetres, que tindrà un recorregut més tècnic. L'organització ha hagut de modificar el traçat d'altres anys perquè no ha rebut permís per fer passar els atletes per la reserva natural de Mantet, a França. Això afectava als primers quilòmetres de la cursa. Per contra, un altre dels canvis serà la incoporació del Gra de Fajol Petit i Gran com a punts de la prova, que es farà en sentit horari, al revés que al 2014.

Eric Moya, Pau Molas, Laura Balet i altres corredors hauran de passar pel Coll de la Marrana abans de tornar a Vallter, superant un desnivell de gairebé 2.000 metres en total.

Per la seva banda, la cursa d'onze quilòmetres no patirà cap canvi de traçat i alguns dels favorits per endur-se la victòria són Josep Morales i Daniel Castillo. Com sempre, els més petits també tindran el seu espai a la muntanya. La Marraneta, dirigida als nens i nenes de 5 a 15 anys organitzarà proves d'entre 2 i 6 quilòmetres pels qui vulguin tastar l'experiència dels adults. Les inscripcions pels infants estaran obertes fins el mateix diumenge i es preveu que n'hi hagi més de cinquanta.

De RipollesDigital.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Un consell: que quan facin el salt no tanquin els ulls''
Eduard Terricabres, en 'Terri' Cap de salts a la Llosa del Cavall

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots