Notícia

Pau Bartoló aconsegueix la victòria en la cursa Sur les Traces des Ducs de Savoie

Autor/a: Buff
Pau Bartoló va aconseguir la victòria en la cursa TDS (Sur les Traces des Ducs de Savoie), que ahir va obrir el cap de setmana de competicions de l'Ultratrail del Mont Blanc. El corredor d'Avià va cobrir el recorregut, de 119 km i 7.250 metres de desnivell positiu, en 14h26:40. Bartoló ja va guanyar el 2014 la CCC (Croméyeui-Champex-Chamonix), una altra de les proves que formen l'esdeveniment de curses de muntanya de llarga distància més important del planeta.

En el podi hi hauria pujat un altre català si no hagués sigut per la retirada del gironí Toti Bes –tercer l'any passat– quan ja havia assolit el coll de Joly (km 85,3), quan ocupava la tercera posició a pocs minuts del segon classificat. La seva germana, Tina Bes, ocupava la segona posició en el moment de tancar aquesta edició, només superada per la suïssa Andrea Huser. Bes era a pocs quilòmetres de la meta.
Avui es disputarà la segona edició de la cursa OCC (Orsières-Champex-Chamonix), amb Marc Pinsach, tercer el 2014, entre els favorits.

De L'Esportiu

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny