Notícia

El Conselh Generau d’Aran presenta “Era Roda Non Stop” que tindrà lloc el 5 de setembre

El Conselh Generau d’Aran ha acollit la presentació de “ERA RODA NON STOP” a càrrec de la conselhèra de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran, Anna Díaz, del vicesindic 2n d’Aran, César Ruiz-Canela, de l’administrador gerent d’Exciting Pyrenees, Francesc Comas, del coordinador responsable de “Era Roda Non Stop”, Marc Puig, de la responsable de Copos Bike, Silvia Monge, i del Club Atletic Val d’Aran, Marc Cuny.

Era Roda NonStop, que es disputarà el 5 de setembre, tindrà un recorregut de 160km i 5600m de desnivell que els participants podran desenvolupar segons els següents formats:

– Individual: 100% del recorregut cobert per un sol corredor
– Equip de 2: Cada corredor haurà de cobrir 80 dels 160 km
– Equip de 4: Cada corredor haurà de cobrir 40 dels 160 km

L’organització habilitarà una sèrie de punts de pas obligatoris, situats als mateixos pobles (a excepció d’un punt de relleu) amb avituallament perquè els corredors puguin fer pas del relleu de forma controlada.

Aquests punts de relleu se situaran a una distància aproximada de 40km, a Vielha, Bossòst i Sauth deth Pish.

En aquests 3 punts de relleu s’hauran de realitzar els canvis, tant si participes en equip de 2 com de 4.

Anna Díaz, conselhèra de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran, ha manifestat “Era Roda té un interès paisatgístic indiscutible i discorre íntegrament per la Val d’Aran, els participants podran gaudir d’uns paratges impressionants a través d’un recorregut per als amants del mountainbike en estat pur”.

En paraules del vicesindic 2au d’Aran, César Ruiz-Canela, “Era Roda és una cursa 100% Val d’Aran amb sortida i arribada a Salardú i pera a tot tipus de nivell, ja que es pot fer individual, per parelles o en grups de 4”.

Francesc Comas, administrador gerent d’Exciting Pyrenees, ha afegit “aquesta cursa és la unió de 3 entitats: Era Roda, Club Atletic Val d’Aran i COPOS BIKE, a més convidem a d’altres entitats a afegir-se perquè Era Roda ha de ser una cursa per tots”

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny