Notícia

Un centenar de persones participen a la trobada transfronterera de Tavascan

Aquest dissabte, 22 d’agost, al voltant d’un centenar de persones han participat a la trobada transfronterera que ha tingut lloc entre els veïns de Tavascan i els de la població pròxima francesa d’Ustou.

Aquesta trobada, de caràcter lúdic i festiu, s’ha fet plena muntanya, al port de Tavascan, on limiten els territoris català i francès.
Durant la trobada, hi ha hagut una degustació de productes locals típics de cada població i actuacions musicals. La sortida des del cantó català ha estat de forma esglaonada des de les 8 del matí fins al migdia, hora en la qual s’ha tornat a baixar.

Tavascan fa diversos anys que manté contactes comuns amb la població fronterera francesa d’Ustou, situada a la regió del Migdia-Pirineus, al departament de l'Arieja. Ustou té una població de més de 300 habitants i repartits entre diversos nuclis disseminats.

La trobada ha estat organitzada pels veïns de Tavascan i Usuteo, amb la col·laboració dels seus respectius ajuntaments i del Parc Natural Regional dels Pirineus Ariegesos i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny