Notícia

Baqueira, La Molina i Masella repeteixen com a candidates a la World Ski Awards 2015

Autor/a: Captura de pantalla

Quina serà la millor estació d'esquí a l'Estat espanyol? i d'Andorra? La resposta la sabrem a la cerimònia que s'ha de celebrar a Kitzbühel entre el 20 i el 22 de novembre d'aquest 2015. Tres estacions catalanes, La Molina, Masella i Baqueira competeixen amb les candidates del Pirineu aragonès (Cerler, Formigal, Astun i Candanchú) i l'andalusa Sierra Nevada, totes elles candidatures amb moltes possibilitats.

Arriba una nova edició dels World Ski Awards 2015, una mena de premis mundials de l'esquí, en els quals es distingeix les millors estacions d'esquí del món, i en els quals s'hi contemplen altres categories com la de millor hotel, millor botiga de esquí, millor tour operador del sector de la neu o millor xalet blanc. Nascuts amb la idea de servir de motor i aparador de la indústria de l'esquí, els World Ski Awards han arrencat ja la seva tercera edició.

Les estacions d'esquí del Pirineu que hi participen són totes del vessant sud però no n'hi ha cap de l'Alta Cerdanya, a la Catalunya del Nord. No hi haurà, com tampoc va passar en l'edició de 2014, cap estació del Pirineu francès i per tant cap de Les Neus Catalanes.

Pel que fa Andorra hi participen Vallnord i Grandvalira. Els lectors que hi vulguin participar poden fer-ho des d'aquests enllaços:
Per votar les candidates catalanes en aquest enllaç.
Per fer-ho per les andorranes en aquest.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny