Notícia

Masella renova web i anuncia innivació per a la pista Isards

Autor/a: laneucat
Masella acaba de renovar web i anuncia les novetats de la temporada. Aprofitant la nova tecnologia d'adaptació tipus responsive, que permet una correcta i òptima visualització en tots els dispositius mòbils, l'estació de Das i Alp ja anuncia per mitjà del seu web el que seran les novetats per a la temporada. Una temporada que és a poc més d'un més i mig perquè comenci.

Aquesta és la relació de novetats:

NEU GARANTIDA A ISARDS-COMA ORIOLA

Enguany s’inniva els Isards, sector ubicat a la banda més occidental de l’estació i que ressegueix el Torrent de Coma Oriola. S’equipa amb neu produïda la pista vermella dels Isards. Aquesta pista, amb 3 km de longitud, surt des de gairebé el cim de la Tosa-2535 m i arriba a Coma Oriola-1950 m. Aquesta inversió implica garantir la neu en una de les zones més solitàries i boniques de l’estació formada per una petita vall, amb uns vessants molt drets que donen accés al cim de la Tosa. En aquesta part alta del sector hi ha les pistes més exigents del domini esquiable, amb les conegudes pistes negres per a experts del Tub, Extrema i Pista Fonda. Amb aquesta darrera ampliació de la xarxa de la neu Masella ja té la totalitat dels sectors equipats amb neu de canó.

MÉS MILLORES A LA XARXA DE LA NEU

Altres millores que s’han realitzat de la xarxa de neu ha estat substituir antics canons per d’altres d’última generació, de menor consum energètic i major capacitat de producció de neu. Aquesta temporada també s’estrena una nova sala de màquines de la xarxa de la neu produïda a Coma Oriola, la qual permet ampliar potència en els canons i així optimitzar al màxim la producció de neu, aprofitant al màxim el nombre d’hores de fred. I, finalment, s’amplia el nombre de canons a la zona dels Coms de Das, amb la variant de la Feixa que esdevé una bona alternativa de descens pels esquiadors de nivell mig que no volen baixar per la pista més inclinada de La Feixa Directa.

NOVA MÀQUINA TREPITJANEU

Per mimar la neu incorporem una nova màquina trepitjaneu Pistenbully 600 Polar, el buc insígnia de la marca alemanya Kässbohrer. D’aquesta manera ampliem i modernitzem la flota de màquines que a diari ens deixen les pistes amb una neu amb les millors condicions possibles per tal de gaudir de l’esquí i del snowboard.

MILLORA DE LA CARRETERA D'ACCÉS

Aquests mesos d’estiu s’ha asfaltat la carretera GI-400 que dóna accés a Masella, d’una banda, des de la Collada de Toses i La Molina i, de l’altra, des de la cruïlla de Das. També s’ha repintat la senyalització horitzontal d’aquesta via. Totes aquestes obres en els accessos a l’estació faciliten la conducció cap a les pistes durant l’hivern.

Més informació a: www.masella.com/
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial