Notícia

Kilian Jornet acaba novè a la Skaala Uphill

Autor/a: John Bones ( L'esportiu)
Kilian Jornet va reprendre la competició la setmana passada amb una victòria a Sierre Zinal. Aquest cap de setmana ha viatjat fins a Noruega per competir a la Skaala Uphill, una de les carreres més dures d'Escandinàvia.

La prova comença a 29 metres per sobre del nivell del mar i escala fins al cim de la muntanya Skaala (1.848m). En total, 1.819 metres de desnivell positiu repartits en 8,2 quilòmetres amb vistes increïbles al Fiord ia través de boscos alpins.

Kilian Jornet es trobava bé físicament després de guanyar la setmana passada a Sierre Zinal. No obstant això, en començar la carrera, ha començat a notes molèsties en un bessó. Sabent que això podia resultar en una lesió, Jornet ha decidit baixar el ritme i prendre la resta de la carrera amb tranquil·litat. Creuava la meta en novena posició. La victòria ha estat per a Joseph Gray, seguit de Stian Angermund-Vik i Johan Bugge.

"Durant l'entrenament aquesta setmana em trobava bé, però en començar a córrer he començat a sentir molèsties en el meu bessó. Després d'una estona, i al veure que no em passava, he decidit baixar el ritme i acabar la carrera tranquil·lament. És una prova amb un paisatge espectacular i la veritat és que m'ha agradat molt", declarava Jornet després de la prova.

Kilian Jornet passarà les pròximes setmanes als Alps entrenant a altitud abans de enfrontar-se a l'última prova de la temporada, la Ultra Pirineu al setembre.
Resultats Skaala Up
1. Josep Gray - 1h09'01 ''
2. Stian Angermund-Vik - 1h09'14 ''
3. Johan Bugge - 1h10'43 ''
...
9. Kilian Jornet - 1h18'12 ''

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny