Notícia

Restaurant El Torb de La Molina

Autor/a: Diari de la Neu
Situat a 400 metres dels remuntadors de l’estació ceretana de La Molina, trobem el restaurant El Torb. Des de fa deu anys gestionat per la Gaby com a cap de sala i la seva parella en Josep amo i senyor als fogons. Ofereixen cuina casolana de muntanya, tot i que ofereixen alguna posada al dia o modernització de plats clàssics de la gastronomia local. Un acollidor i molt ben decorat menjador amb capacitat per una setantena de comensals. La sensació un cop entrem al establiment és de caliu i ambient familiar.

Entre els plats destacats hi ha el Trinxat de Cerdanya un clàssic a la zona però que ells s’entesten a revindicar de la manera tradicional, amb els ingredients originaris de Cerdanya.De fet en Josep aconsegueix la col del seu hort. Altres plats destacats son el pollastre rostit a la catalana (un dels plats amb més fans), arrossos de muntanya, de bolets amb foie, de caça… Menció especial és l’apartat dedicat a les carns i la caça on el civet, l’ànec, el senglar prenent protagonisme, com el Xuleton d’un quilo a la pedra o el codillo d’un quilo. Un dels plats que el xef ens recomana son els canelons casolans, fets amb molta delicadesa i amor a la cuina tradicional. Com sol ser habitual a muntanya el peix queda restringit però de quina manera al senyor bacallà. Plat de nova factura creat pel Josep és Terra Cerdanya, una barreja de botifarra blanca i negra, nous i altres ingredients que fan una textura molt especial i que cada cop té més adeptes. La darrera incorporació a la carta és la coca de Folgueroles.

Disposen d’una amplia gamma de ginebres per després dels àpats, com també d’una terrassa soleiada amb vistes de les muntanyes de La Molina i Masella. Cal destacar les festes que organitzen de tant en tant, sobretot dissabtes, amb música en viu, tot i que recomanem que us mireu el seu Facebook on sempre posen l’agenda al dia. L’horari de cuina és prou ampli per poder atendre els esquiadors afamats després d’un dia de neu.

A més des de fa un any que s'ha especialitzat en la beguda de moda, el gintònic. Disposen d'una gran varietat de ginebres per a poder gaudir-ne i apreciar-ne la qualitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 










giny

giny









Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny