Notícia

5 llibres de muntanya per demanar als Reis

Ara que estan a punt d'arribar els Reis d'Orient, hem demanat a una llibreria especialitzada en llibres de muntanya que ens fessin una llista amb cinc llibres altament recomanables per a tots els mountainlikers. La barreja de cultura i muntanya sempre ha estat present al nostre país. Aquí teniu la tria:

Descensos míticos

Patrick Thorne. Lunwerg
Us agraden les emocions fortes? Doncs no cal que busqueu més. Un espectacular llibre sobre els descensos fora pista més increïbles que us pogueu imaginar. I la majoria amb un molt bon accés a través de remontadors de pistes d'esquí.


Les 50 millors excursions amb raquetes de Neu.
Manel Figuera. Cossetània
La guia més completa d'excursions amb raquetes de neu. Tot el Pirineu Català i Andorrà i la zona francèsa de la cerdanya queden ressenyats en aquest volum. Informacio pràctica per gaudir d'un dels esports més relaxats i tranquils.

Setembre, octubre i novembre.
Joan Miquel Oliver. L'altra editorial.
Joan Miquel Oliver, cantant de Antònia Font, segueix durant els tres mesos següents a l'estiu a Miquel Riera, inventor del psicobloc, una modalitat d'escalada. D'aquest seguiment fora del moment estival sorgeix un dietari ple de reflexions, anecdotes divertides i moments surrealistes dignes dels dos personatges protagonistes. Un llibre recomanat al 100%.


Anem d'excursió per Catalunya.
Jordi Quera. Editorial Alpina
Jordi Quera fa anys que col.labora amb la revsita Cavall Fort. D'aquest col.laboració en surt un llibre amb 30 excursions per Catalunya. Excursions per totes les edats i molt indicades per introduïr la canalla al món excursionista. El llibre a més incorpora diferents capítols per preparar bé les sortides. Portar el material correcte i saber-se moure per aquest medi. No en dubteu, un regal ideal per famílies.


Ni tan alt ni tan difícil.
Araceli Segarra. La Galera
Araceli Segarra no para. Dibuixant, escaladora, alpinista, tertuliana, model... I ara escriptora. Aquest llibre no deixa de ser un reflexió sobre la seva vida i el seu desafiament constant cap a nous reptes. Partint de la base de que sí ho fa ella ho pot fer tothom, ens anima a fer realitats els nostres somnis. Descobriu l'Araceli i descobriu que també vosaltres podeu fer realitat els vostres somnis!


Muntanya de Llibres és una de les millors llibreries de viatge i muntanya de Catalunya. La llibreria de Vic és el punt d’informació i de trobada per a tots aquells que volen emprendre un viatge, fer una expedició, practicar esports d’aventura, passejar amb la família, llegir apassionants novel•les d’aventures o conèixer les diferents cultures del món.

La llibreria online www.muntanyadellibres.com disposa de més de 15000 referències que es poden comprar i recollir a la botiga o rebre-les a casa comodament i d'una manera segura. Amb la seguretat que al darrera hi ha una empresa coneguda i de total confiança.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial